DarioAS 01.01.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 W Nowym Roku życzę Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 no i ja też w końcu wróciłam i z powitaniami biegnę.... czy wszyscy już wytrzeźwieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.01.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 i wszystko wporządku jest?? bo znów cisza.. Gosia Ty przestań latać i normalnie pogadaj z nami trochę a ja to juz wcale nie wiem o co chodzi z tą sprzedażą po co i dlaczego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 dobry wieczór oj An-budki normalnie tak ludziów zaniedbać nieładnie oj nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Zaś dzwonić trzeba będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 eeee, hmmmm, aaa..... mojny żyje nie ubiłam a i Jemu z główki guuupie pomysły wy...... dzień doberek Noworoczny gosia kocham WAS Depesiu, dzwaniać? zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No, to znowu uwierzyłam w zdrowy rozsąde i mądrość An-Buda!!! Mówiłam, że to niestrawność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2009 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 nooooo duuuuza niestrawność ale jak kto na byczka siem ciska gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Zuch dziewczynka! JAK MINĄŁ sYLWESTER? dOBRZE SIĘ BAWILIŚCIE? Oj, CapsLock! No i czy Twojny zostanie zawleczony tam, gdzie powinien być zawleczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 mojnego zawleczemy wszystko poustalane (prawie-jeszcze został do ustalenia termin wizyty) a sylwester u nas w domku przy kominku posiedzieli do popołudnia i pojechali a my dogorywamy niedospani jacyś moje średnie dziecię też wyjechane dał znać rano, że cały dojechał i siem nie odzywa pewnie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.01.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Cześć Jurek, pozdrów Gosię Cześć Gosia, pozdrów Jurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.01.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 ja tez jestem.... powitania zostawiam..... oj ja ja bym kciała gdzieś moje Bąki wysłać choc na 2 dni.... i mieć pełen błogostan... ech..... zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 dobry wieczór Gosia jak miło że pełna harmonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Witam wieczorkiem Nitusiu ale ten mój "bąk wyjechany" to już duuuuży jest mały "dziedzic" w domciu Gwożdziku pozdrowieni gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 ooo cze Wusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.01.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 oj ja ja bym kciała gdzieś moje Bąki wysłać choc na 2 dni.... i mieć pełen błogostan... ech..... zazdraszczam mam nadzieję, że nie "pijesz" do "bąków" z mojego (Pół)dziennika ... ... fajnie by zabrzmiało ... ... bardzo fajnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Dzieńdobrywieczór... tak przechodziłem obok i postanowiłem zajrzeć... pozdrówki dla Gosi i Jurka..buziakim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 cze Maksiu ile dzis gości Wuśkaaaaaaaa miałaś nauczyć mnie podawania kawy gościom i ciacho tez może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.01.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 oj ja ja bym kciała gdzieś moje Bąki wysłać choc na 2 dni.... i mieć pełen błogostan... ech..... zazdraszczam mam nadzieję, że nie "pijesz" do "bąków" z mojego (Pół)dziennika ... ... fajnie by zabrzmiało ... ... bardzo fajnie ... taaaaaaaaaaaa? to az zajrzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Gosia przeca fotki wklejać umiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts