nitubaga 05.01.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 nocne powitanko przyszłam uczynić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 06.01.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 przyszłam powitać Wszystkich idę latać po dzienniczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No, znalazłaś się! I jeszcze usamodzielniłaś! Gratuluję dojrzałej decyzji o założeniu własnego profilu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.01.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dzień dobry Ja też dzisiaj szybko latam, bo w pracy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 dzień dobry samodzielnym ja nadaję z bajkolandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 hej wu wejdz na .. .... http://www.ggg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Frosiu ja to bardszo chętnie bym wlazła jeno w robocie nie mam gadulca bo nam nie wolno ja dopiero wieczorkiem mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Frosiu ja to bardszo chętnie bym wlazła jeno w robocie nie mam gadulca bo nam nie wolno ja dopiero wieczorkiem mogę to wlez wieczorem , obgadamy znow kogos poznalam dzis na forum pewna ...goske ciekawe co to za jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Frosiaczku no pewnie jak tylko Dziedzica ululam to zaraz będe się darła że jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ło matko, An-Budkowa pełnoletniość osiągnęła i się uniezależniła To się rozumie, tak trzymać!!!!!! Dzień dobry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 06.01.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 To ja jeszcze mogę coś pisać ? i gdzie ? Może se jakiś spokojny temacik otworzę Wracając do moich "głupich pomysłów" to mam w głowie temacik z nową starą ruinką za grosze tylko musżę najpierw 1.wymyśleć za co? 2. zdecydować po co? 2. zależne od 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 ło matkoscórkom..witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 To ja jeszcze mogę coś pisać ? i gdzie ? Może se jakiś spokojny temacik otworzę Wracając do moich "głupich pomysłów" to mam w głowie temacik z nową starą ruinką za grosze tylko musżę najpierw 1.wymyśleć za co? 2. zdecydować po co? 2. zależne od 1. Jurek, zmiłuj się, może ktoś inny to kupi, Braza jakaś na ten przykład albo coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Frosiu ja to bardszo chętnie bym wlazła jeno w robocie nie mam gadulca bo nam nie wolno ja dopiero wieczorkiem mogę to wlez wieczorem , obgadamy znow kogos poznalam dzis na forum pewna ...goske ciekawe co to za jedna A Skype masz? Dzwonić nie dam rady, ale czatować tak. Moje gg nijak nie chce działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 06.01.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 To ja jeszcze mogę coś pisać ? i gdzie ? Może se jakiś spokojny temacik otworzę Wracając do moich "głupich pomysłów" to mam w głowie temacik z nową starą ruinką za grosze tylko musżę najpierw 1.wymyśleć za co? 2. zdecydować po co? 2. zależne od 1. Jurek, zmiłuj się, może ktoś inny to kupi, Braza jakaś na ten przykład albo coś takiego? taaak i postawi se to na balkonie jak ma (balkon oczywiście) a Ty przecież wiesz co chodzi mi po głowie to trzeba gdzieś przewieźć i zajebardzo mi się podoba a mam alergię na schody, a w tym cztery albo pięć kondygnacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 łooo matko An-budek Ty powiedz co chcesz kupić bo mi wyobraźnia siadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 06.01.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 1. tzn. za co ? wymyśliłem pie.... papierosy (wystarczy pare miesięcy bez fajek i jest on mój) a co TO jest ? dla ułatwienia dodam że jest z drewna, ma około 100 lat i przestał z 20 lat temu pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 znaczy rozumiem że wiatrak no to ja od razu rzuciłabym palenie oczywiście gdybym paliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 1. tzn. za co ? wymyśliłem pie.... papierosy (wystarczy pare miesięcy bez fajek i jest on mój) a co TO jest ? dla ułatwienia dodam że jest z drewna, ma około 100 lat i przestał z 20 lat temu pracować kołowrotek..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.01.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 witanko wieczorne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts