maksiu 09.06.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Przygarnę większą ilość krasnoludków do pomocy ! oddam gratis stado kretów. Pszczoły dzielą się chatką z nami dalej, jakiś dziwny bocian parę metrów od ruinki buduje gniazdo, a kiedyś latał nam w salonie nietoperz. GORĄCO !!! woda w basenie 27 stopni, a w lolka 33. Nawet leżenie i picie piwa jest wyczerpujące gosiu: hmmm kretów nie potrzebuje.. pszczół jakoś też nieszczególnie :D bociana mam przed domem na gnieździe :D a dziś na budowie zauważyłem siedzącego w krzakach kota, gapiliśmy się na siebie, a potem ja poszedłem dalej robić, i co widze... kot siedzi na moim niby-tarasie.... z myszą w zebach, zostawił ją tam i poszedł spowrotem w swoje krzaki, widać od razu ze dobrze szkolony wie jak sie podlizać, tylko hmmm po co mi mysz w kazdym razie, jak kot sobie gdzieś poszedł usunałem ta mysz, tak żeby nie widział, niech myśli że łapówka została przyjęta :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.06.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Kot Cię Maksiu polubił i chciał Cię nakarmić. To szczyt kociej miłosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.06.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Kot Cię Maksiu polubił i chciał Cię nakarmić. To szczyt kociej miłosci. domyśliłem się :D zresztą ja można mnie nie lubieć? :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.06.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Ciebie Maksiu można tylko lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Kot Cię Maksiu polubił i chciał Cię nakarmić. To szczyt kociej miłosci. domyśliłem się :D zresztą ja można mnie nie lubieć? :D pozdrawiam m. A kolega to skromny jaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Kot Cię Maksiu polubił i chciał Cię nakarmić. To szczyt kociej miłosci. domyśliłem się :D zresztą ja można mnie nie lubieć? :D pozdrawiam m. A kolega to skromny jaki... ja tylko stwierdziłem fakt :D co zreszta Tomek potwierdził :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Kot Cię Maksiu polubił i chciał Cię nakarmić. To szczyt kociej miłosci. domyśliłem się :D zresztą ja można mnie nie lubieć? :D pozdrawiam m. A kolega to skromny jaki... ja tylko stwierdziłem fakt :D co zreszta Tomek potwierdził :D pozdrawiam m. Jednakże jestem pod wrażeniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.06.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Kot Cię Maksiu polubił i chciał Cię nakarmić. To szczyt kociej miłosci. domyśliłem się :D zresztą ja można mnie nie lubieć? :D pozdrawiam m. A kolega to skromny jaki... ja tylko stwierdziłem fakt :D co zreszta Tomek potwierdził :D pozdrawiam m. Jednakże jestem pod wrażeniem! no i mam nadzieje ze nadal zostaniesz, jesli kiedys sie spotkamy osobiscie :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 11.06.2007 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Mamy sąsiada z pszczółkami, stwierdził że trzeba dostać się do matki pszczółek, wyciągnąć ją i wtedy reszta poleci za matką. ale żeby to zrobić trzeba rozebrać kawałek domku. Maksiu dotarły do Ciebie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.06.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Kot Cię Maksiu polubił i chciał Cię nakarmić. To szczyt kociej miłosci. domyśliłem się :D zresztą ja można mnie nie lubieć? :D pozdrawiam m. A kolega to skromny jaki... ja tylko stwierdziłem fakt :D co zreszta Tomek potwierdził :D pozdrawiam m. Jednakże jestem pod wrażeniem! no i mam nadzieje ze nadal zostaniesz, jesli kiedys sie spotkamy osobiscie :D pozdrawiam m. Potwierdzam - Maksia nie da się nie lubić - spotkałam, poznałam, polubiłam i wrażenie pozostało do dziś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.06.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Mamy sąsiada z pszczółkami, stwierdził że trzeba dostać się do matki pszczółek, wyciągnąć ją i wtedy reszta poleci za matką. ale żeby to zrobić trzeba rozebrać kawałek domku. Maksiu dotarły do Ciebie zdjęcia? pytasz o te zdjęcia ode mnie z budowy? bo jesli te to dotarły, a jesli chodzi o i nne, hmmm .... to nie :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.06.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Potwierdzam - Maksia nie da się nie lubić - spotkałam, poznałam, polubiłam i wrażenie pozostało do dziś . bardzo mi miło z tego powodu, a to juz prawie rok minał od czasu naszego spotkania, w tym roku jade na szkolenie do 100licy, wiec tym razem nie zahacze o Kraków pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Wygląda na to, że zapiszę się do klubu fanek Maksia! Przzyjmiecie mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.06.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Nasza Kochana Pre... datorko, jesteś przyjęta. Tak dla wyjaśnienia, to Maksia miałem okazję poznać kilka już lat temu... A jak to sie odbyło, to niech Maksiu sam opowie, bo jesli ja to zrobię znów będzie mi to wymawiał Maksiu, teraz Twoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2007 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Nasza Kochana Pre... datorko, jesteś przyjęta. Tak dla wyjaśnienia, to Maksia miałem okazję poznać kilka już lat temu... A jak to sie odbyło, to niech Maksiu sam opowie, bo jesli ja to zrobię znów będzie mi to wymawiał Maksiu, teraz Twoja kolej Ależ Tomku.. gdzież bym mógł... to jest Twoja opowieść i nikomu innemu nie wolno jej opowiadać, masz na nią wyłączność. I pamiętaj ze nie bede niczego wymawiał, to było tylko tak, no wiesz.. kto sie lubi ten sie czubi :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2007 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Wygląda na to, że zapiszę się do klubu fanek Maksia! Przzyjmiecie mnie? nie ma sprawy.. zostałaś honorową członkinią :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Wygląda na to, że zapiszę się do klubu fanek Maksia! Przzyjmiecie mnie? nie ma sprawy.. zostałaś honorową członkinią :D pozdrawiam m. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a102.gif Podwójna składka?! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/g056.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Wygląda na to, że zapiszę się do klubu fanek Maksia! Przzyjmiecie mnie? nie ma sprawy.. zostałaś honorową członkinią :D pozdrawiam m. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a102.gif Podwójna składka?! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/g056.gif Co tam składka.. ale jakie przywileje :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Czyli że w razie silnej potrzeby dopcham się pierwsza...? Jeśli tak, to już jakoś przeboleję tę składkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Czyli że w razie silnej potrzeby dopcham się pierwsza...? Jeśli tak, to już jakoś przeboleję tę składkę... powiedzmy że będziesz w pierwszym szeregu :D na wyciągnięcie ręki :D pozdrawiam m. ps. Gosiu i Jurku, przepraszam że spacyfikowałem Wam trochę wasz wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts