wu 26.01.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 no ja to nie rozumiem jak się nie naubliża to sie sami nie odezwą normalnie ale super Gosiaczku że zdrowiejecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 no ja siem zastrzelem normalnie jestem kochani i czytam sobie ale pisać sił nie mam myśleć trzeba a mnie łepetyna boli od myślenia co by tu mądrego pisać no i efekt taki, że nic nie piszę no dobra poprawę obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 chyba ta choroba źle wpływa na moją psyche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 a tam Gosia poczytaj sobie jak mnie w moich własnych komentach trzepią zaraz Ci wróci humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 czytałam Wusiu ale racje to mają nie? ale Ty przecież o tym wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 i Ty Brutusie no przecież nie zmusze lekarza żeby mi dał L4 jak chora jestem a nie symulować chorobę przychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Wuśka noooo zaraz tam Brutusie przeca Ty sama wiesz a u lekarza to trza mówić bo teraz to nikt nie chce zwolnień i lekarze sami nie mówią o L4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 no ja uważam że to lekarz wystawia L4 jeśli uważa że pacjent pracować nie może w końcu to on kończył medycynę i powinien wiedzieć czy mogę iść do roboty czy szlag mnie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 myśleć trzeba a mnie łepetyna boli od myślenia co by tu mądrego pisać To się z koniem na łepetyny zamień, a głośno się nie przyznawa, bo się cztery litery dowiedzą i będą chciały porządzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 no ja uważam że to lekarz wystawia L4 jeśli uważa że pacjent pracować nie może w końcu to on kończył medycynę i powinien wiedzieć czy mogę iść do roboty czy szlag mnie trafi Rany Wuśka, w jakim Ty kraju żyjesz Już Ci pisałam: do lekarza to trzeba mówić głośno, powoli, wyraźnie i bardzo dużymi literami!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 BRAZA a czego po nocy siem szlajasz spać idź bo jak Twojny zajedzie do domciu to w formie musisz być no a ja siem koników ciutkę bojam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Koniki bojają się Ciebie bardziej, spoko!!!! Już Ty się tak nie kłopocz mojnym, w nocy jutro będzie, zdążę odetchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 no taaa ale one duuuuże som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 dzieńdobry o właśnie Brazula Ty musisz sie intensywnie wykazać jak Szanowny wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 myśleć trzeba a mnie łepetyna boli od myślenia co by tu mądrego pisać To się z koniem na łepetyny zamień, a głośno się nie przyznawa, bo się cztery litery dowiedzą i będą chciały porządzić Oplułam monitor! I padłam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 28.01.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 myśleć trzeba a mnie łepetyna boli od myślenia co by tu mądrego pisać To się z koniem na łepetyny zamień, a głośno się nie przyznawa, bo się cztery litery dowiedzą i będą chciały porządzić Oplułam monitor! I padłam!!! hahaha ładnie tak z cudzego się naśmiewać dobry wieczór melduję, że żyjemy idę poczytać co u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Melduję, że jestem!!!! Zdrowi w końcu jesteście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 28.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Melduję, że jestem!!!! Zdrowi w końcu jesteście?? iiii jeszcze nie całkiem ale już duuuuuuuużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 dobry wieczór Gosiaczku ważne że lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 To dobrze!! Nie dawajcie się!!!! Buziaki dla Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts