wu 02.02.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dobry wieczór Gosia ło matko to trzymajcie się zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 02.02.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 zdrówka życzę i może bańki z lamusa wyciągnę ja niedawno stawiałam..pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Gosia, weź Ty idź oprócz tych Twoich Dochtorów od siedmiu boleści do lekarza homeopaty, moich homeopatka wyciągnęła z naprawdę ciągłego zapisywania antybiotyków i corocznych izolatek na oddziale szpitalnym. Zrób to dla Olka, bo dzieciak się naje świństw różnych, organizm będzie miał wyjałowiony, pożytku z tego żadnego nie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.02.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 czemu ja dopiero teraz trafiłem na ten wątek? Boże jaki dworek - cuduńko - idę czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.02.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Cześć Gosiu, kurczę znowu choróbsko? strasznie mi Was szkoda, mój Dawidek w tamtym roku tak miał, ciągle kaszlał i kaszlał. Lekarz nawet podejrzewał u niego alergię, ale na szczęście w koncu przeszło i nie wróciło. Trzymam kciuki za zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dzień dobry Gosia i byliście u doktora zdrówka Olusiowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Gosia, no powiedz coś!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Dzień dobry. Na wieści czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.02.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 dzień doberek moje kochane dzięki za odwiedzinki Pani doktor mówi, że już lepiej i antybiotyków nie mamy wczoraj chodziłam po komentach ale pisać nie miałam już siły wszędzie kryminały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.02.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 zdrówka życzę i może bańki z lamusa wyciągnę ja niedawno stawiałam..pomogły cze Piąteczko muszę popytać sąsiadkę czy w pobliżu jest ktoś kto stawia bańki pamiętam z dzieciństwa, że mój dziadek stawiał bańki wnukom i pomagały ja nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.02.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 czemu ja dopiero teraz trafiłem na ten wątek? Boże jaki dworek - cuduńko - idę czytać. hmmmmm no właśnie dlaczego witaj Dandi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.02.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Cześć Gosiu, kurczę znowu choróbsko? strasznie mi Was szkoda, mój Dawidek w tamtym roku tak miał, ciągle kaszlał i kaszlał. Lekarz nawet podejrzewał u niego alergię, ale na szczęście w koncu przeszło i nie wróciło. Trzymam kciuki za zdrówko nooo alergie to Olek ma na różne ustrojstwa ja też np. na nasze "rudzielce" znaczy koty na nasze szczęście koty to dachowce, które nie chcą siedzieć w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.02.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 dzień dobry Gosia i byliście u doktora zdrówka Olusiowi dzięki Wusiu a jak Twoje zdrówko dziś wizytę masz tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.02.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Gosia, no powiedz coś!!!!!!! no mówię boszzzzzzzzzzzz KSIĘŻNICZKI PIĘĘĘĘĘĘĘĘKNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.02.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Dzień dobry. Na wieści czekamy. dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.02.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 lecę na kominki jak mówi Piąteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.02.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 wszędzie kryminały przynajmniej sie człowiek nie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 dobry wieczór Gosiaczku u siebie napisałam ale wziełam pigułe i jestem wyluzowana cieszę się że wracacie do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Co to za kryminały?????? Wiedzieć chcę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 05.02.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witam witam i o zdrowie pytam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts