nitubaga 15.02.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 hhmm przed łobjodem..nie bardzo..a wlasnie moze bym tak szynkce..oposzedł rozmrozic...dzisiaj musze sobie jakas pieczen zapodac..w ..borowiczkach..i sliwkach susonyk..polanych winkiem..bedzie uczta.. Duchaty i co? że niby Ty sam se takie upieczesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 hhmm przed łobjodem..nie bardzo..a wlasnie moze bym tak szynkce..oposzedł rozmrozic...dzisiaj musze sobie jakas pieczen zapodac..w ..borowiczkach..i sliwkach susonyk..polanych winkiem..bedzie uczta.. Duchaty i co? że niby Ty sam se takie upieczesz? ja tez nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.02.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 wyraznie mnie kasia nie docenia..a jakze...i tak wogule ide wyciagnac te specjaly bo nic nie robiem tylko łodpisuje.. ja czasem nawet robie slot kumpli..na wlk wyzerkem..z winkiem czy wódka..lubie gotowac ..ale rzadko mam czas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 dzień dobry Gosiaczku gratulacje Słońce a przepis na gofry dasz Duchu normalnie jak jesteś w stanie cos takiego zapodać to czapka z główki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 wyraznie mnie kasia nie docenia..a jakze...i tak wogule ide wyciagnac te specjaly bo nic nie robiem tylko łodpisuje.. ja czasem nawet robie slot kumpli..na wlk wyzerkem..z winkiem czy wódka..lubie gotowac ..ale rzadko mam czas.. eeeeeeeeee no sorry, ale Ty mi jakoś nie wyglądasz na takiego co by w fartuszku przy piekarniku stał ....... no ale czego się nie robi dla kumpli, nie? hihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 dzień dobry Gosiaczku gratulacje Słońce a przepis na gofry dasz Duchu normalnie jak jesteś w stanie cos takiego zapodać to czapka z główki WUśka a od kiedy Ty tak Duchatemu wierzysz. hę? niech najpierw zrobi, fote pokaże .... to wtedy czapki z głów.... nie ma letko, oj nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.02.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 o wy heheheh..pozory mylom..ja dlugo sam sobie musiałem byc steremi okretem..tyeraz zreszta tez wiec ..jakos musialem sobie dawac rady i w tem zakresie..a ze jest juz prawie 13sta to nie bedzie szynki tylko swykle rosolki..i udko..na drugie nie kce mi sie az tyle czekac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Duchaty... ale jeśłi Ty faktycznie tak dobrze gotujesz... to jak bym kiedyś może i chciała powąchać te boróweczki, śliweczki i winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 15.02.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 dzień dobry Gosiaczku gratulacje Słońce a przepis na gofry dasz Duchu normalnie jak jesteś w stanie cos takiego zapodać to czapka z główki cze Wusiu dzięki przepis mojej teściowej 1k. margaryny lub masła 3/4 szkl. cukru 4 jajka (jeżeli małe to 5) 1/2 szkl. mleka 1/2 kg mąki 1p. cukru waniliowego 1 mały proszek do pieczenia wymieszać można dodać ciut soku z cytryny ciasto powinno być dość gęste - jak gęsta śmietana metodą prób i błędów jak za gęste to dolać wody próbowanie jest pyyyyyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 15.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Duchaty... ale jeśłi Ty faktycznie tak dobrze gotujesz... to jak bym kiedyś może i chciała powąchać te boróweczki, śliweczki i winko hmmmm ja tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 ukradlam przepis na gofry, ide szukac gofrownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 15.02.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 ukradlam przepis na gofry, ide szukac gofrownicy miałaś iść spać smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 mialam ale nie pojde, bo jakbym sobie zaluzje zaciagnela to bym cala niedziele przespala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 dzieki Gosiaczku już też ukradłam chociaż pierwszy rzut oka na przepis mnie zmroził bo zamiast kotki margaryny dowidziałam kilo Duchu ja tyż bym chętnie zapróbowaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 15.02.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Z rewizytą przybiegłam -jeszcze Walentynkowo http://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/przepisy/desery/torcik_walentynkowy/184434-8-pol-PL/torcik_walentynkowy_medium_recipe.jpg A przepis na faworki wypróbuję- ostatki się zbliżająi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Buziaki przyszłam zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 dobry wieczór Gosiaczku no i znowu znikłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.02.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jestem, jestem buziaki zostawiam melduję, że jutro zostawiam moich chłopaków i jadę "polatać" po sklepach co by nie było, że się nie melduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.02.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 odnotowano.. witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.02.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dzień dobry Wpadłam na jakieś dobre ciacho od Gosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts