DPS 12.06.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Coś przecie musimy robić czekając na gospodarzy wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 12.06.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Zaglądnęłam z ciekawości i ... i ... o Matko ... a ten piec .... o rany ... juto się wczytam, dziś już na ryjek padam Cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.06.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Zaglądnęłam z ciekawości i ... i ... o Matko ... a ten piec .... o rany ... juto się wczytam, dziś już na ryjek padam Cudne Tak, tak, Aniu, są tu na forum takie cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 13.06.2007 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam.A piszcie przynajmniej coś się dzieje na stronie. jesteśmy w terenie, w domku zostały tylko dwa rude koty i pies (no i pszczoły) Gosia jeszcze z tydzień będzie jeżdziła po woj. kuj.pom. Lolek na służbie u dziadków, a ja? zasypany robotą, chyba będę musiał odmawiać. Wszyscy się budują, a niby problemy z materiałami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.06.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 An-bud - przepiękny ten Wasz dworek. Mam nadzieję, że uda się Wam odrestaurować wszystko tak jak planujecie. Ja też bym miała, gdyby nie fakt, że ten mój stoi nieopodal Krzemieńca i przepadł chyba już na zawsze . Byłam parę lat temu na Ukrainie i prawie z narażeniem życia odszukałam mój, ale już nie mój - wygląda tak i popada w ruinę, do środka niestety nie udało mi się wejść: http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/5328_348.ts1142690222000.jpg http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/5329_348.ts1142690242000.jpg http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/5330_348.ts1142690256000.jpg i zabudowania gospodarcze: http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/5331_348.ts1142690194000.jpg Pewnie za parę lat w ogóle śladu po tym wszystkim nie będzie . Mam nadzieję, że się nie pogniewacie za to, że wstawiłam te zdjęcia, ale tytuł wątku mnie zachęcił. Jeśli tak to zaraz usunę. Powodzenia i będę czekać na zdjęcia z postępu prac . Będziecie mieć CUDO . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 ... Lolek na służbie u dziadków... A jak właściwie ma na imię dziedzic...? Bo do tej pory myślałam, że Aleksander, a teraz wygląda na Karola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 13.06.2007 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Sonika ładny ten dworek i w lepszym stanie od naszego, i nic nie usuwaj. jak będzie troszkę czasu to popracuję nad zdjęciami wyremontowanej części. w trakcie remontu zepsuł się aparat i parę miesięcy uciekło, a ostatnio wpadł mi do basenu, ale po 2 dniach schnięcia na słońcu działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 13.06.2007 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 ... Lolek na służbie u dziadków... A jak właściwie ma na imię dziedzic...? Bo do tej pory myślałam, że Aleksander, a teraz wygląda na Karola... dobrze myślałaś ja dodaje do Olka L i wychodzi LOLEK a on mówi że jest LOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Aha. Bo ja mam Alka i Lolka... Soniko, dworek naprawdę piękny i tylko żal serce ściska, że to na zmarnowanie - dorobek wielu pokoleń polskich rodzin, w tym Twojej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 22.06.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 dworek połozony jest na skraju wsi,prawie pojezierze brodnickie 40 km od Torunia a 20 od Grudziądza. w okolicy kilka jezior.wieczno,wieldząc,płużnica.na działce różnica poziomów to prawie 7m.najwyżej położony dom w tej wsi. Kurdelebele,cuuudowne;-) Sam bym kupił cos takiego:-) moze jest jeszcze taki dworek w okolicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 22.06.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 An-bud - przepiękny ten Wasz dworek. Mam nadzieję, że uda się Wam odrestaurować wszystko tak jak planujecie. Ja też bym miała, gdyby nie fakt, że ten mój stoi nieopodal Krzemieńca i przepadł chyba już na zawsze . Byłam parę lat temu na Ukrainie i prawie z narażeniem życia odszukałam mój, ale już nie mój - wygląda tak i popada w ruinę, do środka niestety nie udało mi się wejść: http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/5328_348.ts1142690222000.jpg http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/5329_348.ts1142690242000.jpg http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/5330_348.ts1142690256000.jpg i zabudowania gospodarcze: http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/5331_348.ts1142690194000.jpg Pewnie za parę lat w ogóle śladu po tym wszystkim nie będzie . Mam nadzieję, że się nie pogniewacie za to, że wstawiłam te zdjęcia, ale tytuł wątku mnie zachęcił. Jeśli tak to zaraz usunę. Powodzenia i będę czekać na zdjęcia z postępu prac . Będziecie mieć CUDO . Mój,tzn dziadlka Michałowskiego stoi w Baranowiczach,ale ledwo stoi,moze juz nie stoi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.06.2007 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 dworek połozony jest na skraju wsi,prawie pojezierze brodnickie 40 km od Torunia a 20 od Grudziądza. w okolicy kilka jezior.wieczno,wieldząc,płużnica.na działce różnica poziomów to prawie 7m.najwyżej położony dom w tej wsi. Kurdelebele,cuuudowne;-) Sam bym kupił cos takiego:-) moze jest jeszcze taki dworek w okolicy??prawie w każdej wsi w okolicy są dworki i pałacyki, w większości zaniedane, opuszczone, lub w trakcie remontu. W naszej wsi jest jeszcze jeden dworek, my mamy na szczęście mały, bo te inne mają po 1000m2 i więcej. łatwo znależć taki dworek, czy pałacyk, jak widać większą plamę starych drzew to z dużym prawdopodobieństwem są tam ukryte. kilka w ten sposób znalazłem i oglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.06.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Gosiu.. Jurku... dajcie znac co tam u was dajcie znak życia pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 27.06.2007 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 No piekny naprawde super inwestycja. Co prawda "mala" skarbonka ale co zrobic... Przynajmniej tutaj nikt nie bedzie pisal o mostkach temicznych na łaczeniu scian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.06.2007 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 No piekny naprawde super inwestycja. Co prawda "mala" skarbonka ale co zrobic... Przynajmniej tutaj nikt nie bedzie pisal o mostkach temicznych na łaczeniu scian każda budowa to "skarbonka" w tym roku mam zamiar zrobić tylko taras (eksperymentalnie) garaż też z dziwnym podejsciem do budowy, no i ganek bo baaardzo straszy. eksperymentalnie sprowadza się do obniżenia 10 krotnie kosztów, albo więcej. jak zrobię to policzę ile wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 29.06.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Mój,tzn dziadlka Michałowskiego stoi w Baranowiczach,ale ledwo stoi,moze juz nie stoi?? Stoi, stoi.... Ja z Żor jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 18.07.2007 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 witam. Gosia z Lolkiem są nad morzem, a ja od jutra wezmę się do roboty. na pierwszy ogień taras, garaż i ganek mam pomocnika i trzy dni wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 witam. Gosia z Lolkiem są nad morzem, a ja od jutra wezmę się do roboty. na pierwszy ogień taras, garaż i ganek mam pomocnika i trzy dni wolnego fajnie że sie odezwałeś, skoro masz wolne to trzeba brać się do roboty :D życzę owocnej pracy i myślę że niedługo skontroluje jak Ci to poszło pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.07.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 witam. Gosia z Lolkiem są nad morzem, a ja od jutra wezmę się do roboty. na pierwszy ogień taras, garaż i ganek mam pomocnika i trzy dni wolnego Ooooo! To Ty jeszcze żyjesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 20.07.2007 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 witam. Gosia z Lolkiem są nad morzem, a ja od jutra wezmę się do roboty. na pierwszy ogień taras, garaż i ganek mam pomocnika i trzy dni wolnego Ooooo! To Ty jeszcze żyjesz??? żyje ,żyje, ale co to za życie jak teściowa żyje? komputer się rozleciał, a i kasę trzeba drukować, a to czasochłonne zajęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts