DPS 05.03.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Przeciąg tu hula. Dzień doberek. Bawcie się dobrze, dziewczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 dobry wieczór Gosia dziękuję za odwiedziny jesteście cudowni ludzie tylko szkoda że tak króciutko ale za te 2-3 tygodnie jak mnie znowu nie odwiedzisz to Ci spiorę tyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 05.03.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 melduję, że wróciłam brat pojechał dalej jeszcze 2 godzinki jazdy Wuśki kochane baaaaaardzo dziękujemy za gościnę sałatka mniaaaaaam cudne ludziska jesteście a Piotruś nooo słodziak kochany buziaki przesyłam WUŚKA NIE BIJAJ nooo http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/f025.gif bry wieczór i dobrej nocki idę spaćku ps. jakie krótko Jurek mówi, że pierwsza wizyta nie może być taaaaaaka długa dla mnie też za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.03.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Gosia bo już się martwić zaczęłam no to Wy z bratem cudne ludziska jesteście aż przyjemnie na Was patrzeć takie ciepełko od Was bije w imieniu Piotrusia dziękuję za komplement i wspaniałe zabaweczki cały wieczór siedział nad nimi i na zmianę moteczek i autka a dla mojego Miśka te zabawki po prostu idealne są Gosia samo dziękuję nie wystarczy a krótko było ledwo weszliscie i już musieliście uciekać Jurek dobry człowiek jest ale nieomylny nie jest i nie ma racji Wasze odwiedziny nie powinny trwać krócej niż 3 dni i podziękuj Mu ode mnie bo kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Przylazłam zapytać, czy Wuśka buziaka Ci ode mnie dała???? (teraz mam u Wusi przechlapane, wiem!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Przyszłam w tym samym celu, co Braza! I nie boje sie Wuśki! Chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ja tez sie wusi nie boje.....zaslonie sie Froschem .....goska ,gadaj jak podobala ci Ligota ...........i wuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 To ja już mogę się ujawnić, że przylazłam, skoro nie jestem sama na placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.03.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 dobry wieczór Gosia dziękuję za odwiedziny jesteście cudowni ludzie tylko szkoda że tak króciutko ale za te 2-3 tygodnie jak mnie znowu nie odwiedzisz to Ci spiorę tyłek dobra, dobra.. Gosia miała być u mnie, pojechała do Ciebie, to następnym razem jej nie popuszczę... teraz na mnie pora Gosiu, rozświetliłaś mi umysł troszkę i bardzo mi to pomogło już się tak nie martwię, no i wszystko wraca do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 dobry wiecżór Brazula Depsia wycałowałam od Was Gosię no jakby inaczej mnie się nie ma co bać ja czysto aniołeczek jezdem Żaba no zasłoń się zasłoń tylko nie wiem czy Ci się spodoba jak się z Froschem przywitam tak jak z Gosią Dario no nie wiem pazerna jestem a Gosia i Jej brat to po prostu mogliby w ramach terapii na poprawę nastroju do ludziów jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Gosia to bardzo pozytywna dziewczyna jest, aż dziób się człowiekowi sam śmieje, jak ją widzi. Tylko nie wiem, dlaczego tutaj nie zagląda, torba jedna! Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.03.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 wszystkie Gosie sa cool ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.03.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 dzień dobry Gosia czy wszystko czytelne aby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.03.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 no i wzieło Ich i zeżarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2009 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 No i nie zdziw się - tak będzie zawsze... tralalalalalalala!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.03.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 nioooo anbudki ze czasem nie pisze to wcale nie znaczy ze reguilarnie nie bywam ....dziendobry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Gośka, bo się wkurzę, jakem Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.03.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 http://img5.imageshack.us/img5/75/1699.jpghttp://img5.imageshack.us/img5/1699.jpg/1/w401.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.03.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Kobiety, oby nam się dobrze wiodło, szczęściło, żebyśmy zawsze trafiały na fajnych PANÓW wykonawców... i byśmy były wiecznie młode.... jak nie ciałem to choć duchem http://images35.fotosik.pl/19/cc7b37df03a46318.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Dziń dybry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts