an-bud 20.07.2007 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 witam. Gosia z Lolkiem są nad morzem, a ja od jutra wezmę się do roboty. na pierwszy ogień taras, garaż i ganek mam pomocnika i trzy dni wolnego fajnie że sie odezwałeś, skoro masz wolne to trzeba brać się do roboty :D życzę owocnej pracy i myślę że niedługo skontroluje jak Ci to poszło pozdrawiam m.jestem przgotowany do pracy , dwie krzynki piwa w piwnicy a kiedy ta kontrol? muszę wyskoczyć do Torunia na parę godzin załatwić parę spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.07.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 witam. Gosia z Lolkiem są nad morzem, a ja od jutra wezmę się do roboty. na pierwszy ogień taras, garaż i ganek mam pomocnika i trzy dni wolnego fajnie że sie odezwałeś, skoro masz wolne to trzeba brać się do roboty :D życzę owocnej pracy i myślę że niedługo skontroluje jak Ci to poszło pozdrawiam m.jestem przgotowany do pracy , dwie krzynki piwa w piwnicy a kiedy ta kontrol? muszę wyskoczyć do Torunia na parę godzin załatwić parę spraw. spokojnie kontrola będzie niezapowiedziana.. :D ale podpowiem ze raczej na pewno nie w tym miesiącu oczywiście zadzwonię wcześniej pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.07.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 witam. Gosia z Lolkiem są nad morzem, a ja od jutra wezmę się do roboty. na pierwszy ogień taras, garaż i ganek mam pomocnika i trzy dni wolnego Ooooo! To Ty jeszcze żyjesz??? żyje ,żyje, ale co to za życie jak teściowa żyje? komputer się rozleciał, a i kasę trzeba drukować, a to czasochłonne zajęcie. Toż Gosia pisała, że drukujecie i dlatego nie odzywacie się na forum, a Ty znowu o drukowaniu? Napisz lepiej coś na jakim etapie robót jesteś. Ciekawość mnie żre, kobietą jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.07.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 A mnie to bardzo interesuje wątek drukowania. Jaka drukarka? Czy to się opłaca? Bo ciagle mi kasy brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 21.07.2007 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 wyjątkowo wolno drukuje i zawsze brakuje a w ruince nic nie przybyło, krasnoludki strajkują tylko cokół tarasu z kamienia się narodził, pokrzywy mają ze 2 metry sowy zjadły robaki i to by było na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 22.07.2007 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 betonowy dach ganku "zbrodnia z lat 70" zamienił się w podsypkę pod taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Skoro była zbrodnia, to musiała nastąpić i kara! Gratuluję wykonania wyroku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.07.2007 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Skoro była zbrodnia, to musiała nastąpić i kara! Gratuluję wykonania wyroku! ja nie winny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Wiemy, wiemy, że jak ta mróweczka pracujesz i duszę dziecka niewinnego masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.07.2007 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 prowadzę negocjacje od roku - dachówka karpiówka z odzysku, śmiem twierdzić że lepsza od nowej. zaczeło się od 0.70 zł za szt. a jest obecnie 0.28 no i raczej się poddam? wydaje mi się że warto. 14000 szt w przybliżeniu potrzebuję na ruinkę. ma ktoś taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Bierz i to szybko. Taniej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.07.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 przeczytałam ...pięknie u was ech kocham takie domki z duszą... sama chętnie przyjadę do was odpocząć kiedyś... o ile mnie będzie stać... zapowiada się cudnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 27.07.2007 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 przeczytałam ...pięknie u was ech kocham takie domki z duszą... sama chętnie przyjadę do was odpocząć kiedyś... o ile mnie będzie stać... zapowiada się cudnie....pięknie to może będzie, za lat 30 takie były plany, może się uda przed terminem - z dwa miesiące dworek nasz jest za mały na agroturystykę, a przyjechać i odpoczywać możesz prawie bez kasy. z tą duszą to masz rację w 1000% TO JEST TO COŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 08.08.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witajcie !!!! mamy dworek z 1875r.Wlasnie zabralismy sie za remont.Do koszenia 3ha hihi Dorka i Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 08.08.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witajcie !!!! mamy dworek z 1875r.Wlasnie zabralismy sie za remont.Do koszenia 3ha hihi Dorka i Waldi Prosze o pomoc w zamieszczeniu fotek.,ale bardzo dokladnie ,krok po kroku,(niejestem z pokolenia komputerowcow) Z gory dziekuje Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.08.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witajcie !!!! mamy dworek z 1875r.Wlasnie zabralismy sie za remont.Do koszenia 3ha hihi Dorka i Waldi Prosze o pomoc w zamieszczeniu fotek.,ale bardzo dokladnie ,krok po kroku,(niejestem z pokolenia komputerowcow) Z gory dziekuje Waldi Ponury63 bardzo dokładnie to wytłumaczył w wątku http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=63615 pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.08.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witajcie !!!! mamy dworek z 1875r.Wlasnie zabralismy sie za remont.Do koszenia 3ha hihi Dorka i Waldi Witajcie w zakręconym gronie remontujących ruinki. Ja swą "komturię" już wykańczam. To znaczy się wykańczam. A jeśli chodzi o zdjęcia to też nie jestem z tego komputerowego pokolenia i często mam kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 08.08.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Rrrany jak ja marzę, żeby już wykańczać... dom Na dzień dzisiejszy zaczynamy. Trzebaby jakąś inwentaryzację zrobić, projekt i heja...... Można ruszać z robotami. Ciekawa jestem tego dworku Waldi. Spręż się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.08.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Olorobal, gratuluję Martysieńki. Kawał dziewczyny Mój najmłodszy wnuczek (26.07.2007) to "tylko" 3900g i 56 cm. Jeśli chodzi o remont, to nawet w stanie spoczynku jesteś fachowcem. Wrzuć jakieś zdjęcia swojej ruinkina forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 08.08.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witajcie !!!! mamy dworek z 1875r.Wlasnie zabralismy sie za remont.Do koszenia 3ha hihi Dorka i Waldi Prosze o pomoc w zamieszczeniu fotek.,ale bardzo dokladnie ,krok po kroku,(niejestem z pokolenia komputerowcow) Z gory dziekuje Waldi Jak już pokumasz co i jak z fotkami to proponuję byś wrzucił je na Fotowątek specjalnie przeznaczony ku temu... link poniżej: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=105163&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts