Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MASZ DWOREK?

an-bud

Recommended Posts

witam. Gosia z Lolkiem są nad morzem, a ja od jutra wezmę się do roboty. na pierwszy ogień taras, garaż i ganek :lol: mam pomocnika i trzy dni wolnego :lol: :lol: :lol:

fajnie że sie odezwałeś, skoro masz wolne to trzeba brać się do roboty :D :D

życzę owocnej pracy i myślę że niedługo skontroluje jak Ci to poszło :D

pozdrawiam

m.

jestem przgotowany do pracy , dwie krzynki piwa w piwnicy :lol: :lol: a kiedy ta kontrol? muszę wyskoczyć do Torunia na parę godzin załatwić parę spraw.

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam. Gosia z Lolkiem są nad morzem, a ja od jutra wezmę się do roboty. na pierwszy ogień taras, garaż i ganek :lol: mam pomocnika i trzy dni wolnego :lol: :lol: :lol:

fajnie że sie odezwałeś, skoro masz wolne to trzeba brać się do roboty :D :D

życzę owocnej pracy i myślę że niedługo skontroluje jak Ci to poszło :D

pozdrawiam

m.

jestem przgotowany do pracy , dwie krzynki piwa w piwnicy :lol: :lol: a kiedy ta kontrol? muszę wyskoczyć do Torunia na parę godzin załatwić parę spraw.

spokojnie :D kontrola będzie niezapowiedziana.. :D :D :D ale podpowiem ze raczej na pewno nie w tym miesiącu :D

oczywiście zadzwonię wcześniej :D

pozdrawiam

m.

Ooooo! :o To Ty jeszcze żyjesz??? :o :lol:

żyje ,żyje, ale co to za życie jak teściowa żyje? :lol: komputer się rozleciał, a i kasę trzeba drukować, a to czasochłonne zajęcie. :lol:

:o :o Toż Gosia pisała, że drukujecie i dlatego nie odzywacie się na forum, a Ty znowu o drukowaniu? :lol: Napisz lepiej coś na jakim etapie robót jesteś. Ciekawość mnie żre, kobietą jestem. :oops: :D

A mnie to bardzo interesuje wątek drukowania. :wink: Jaka drukarka? Czy to się opłaca? Bo ciagle mi kasy brakuje... :oops: :(

prowadzę negocjacje od roku :lol: - dachówka karpiówka z odzysku, śmiem twierdzić że lepsza od nowej. zaczeło się od 0.70 zł za szt. a jest obecnie 0.28 no i raczej się poddam? wydaje mi się że warto. 14000 szt w przybliżeniu potrzebuję na ruinkę. ma ktoś taniej?

przeczytałam ...pięknie u was ech kocham takie domki z duszą... sama chętnie przyjadę do was odpocząć kiedyś... :roll: o ile mnie będzie stać... zapowiada się cudnie....
pięknie to może będzie, za lat 30 :lol: :lol: :lol: takie były plany, może się uda przed terminem - z dwa miesiące :lol: :lol: dworek nasz jest za mały na agroturystykę, a przyjechać i odpoczywać możesz prawie bez kasy. z tą duszą to masz rację w 1000% TO JEST TO COŚ.

• 2 weeks później...
Witajcie !!!! mamy dworek z 1875r.Wlasnie zabralismy sie za remont.Do koszenia 3ha hihi Dorka i Waldi
Prosze o pomoc w zamieszczeniu fotek.,ale bardzo dokladnie ,krok po kroku,(niejestem z pokolenia komputerowcow) Z gory dziekuje Waldi

Ponury63 bardzo dokładnie to wytłumaczył w wątku http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=63615

pozdrawiam

m.

Witajcie !!!! mamy dworek z 1875r.Wlasnie zabralismy sie za remont.Do koszenia 3ha hihi Dorka i Waldi

:D Witajcie w zakręconym gronie remontujących ruinki. Ja swą "komturię" już wykańczam. To znaczy się wykańczam. :wink: :)

A jeśli chodzi o zdjęcia to też nie jestem z tego komputerowego pokolenia i często mam kłopoty :D

Olorobal, gratuluję Martysieńki. Kawał dziewczyny :D

Mój najmłodszy wnuczek (26.07.2007) to "tylko" 3900g i 56 cm.

Jeśli chodzi o remont, to nawet w stanie spoczynku jesteś fachowcem. :D

Wrzuć jakieś zdjęcia swojej ruinkina forum.

Prosze o pomoc w zamieszczeniu fotek.,ale bardzo dokladnie ,krok po kroku,(niejestem z pokolenia komputerowcow) Z gory dziekuje Waldi

Jak już pokumasz co i jak z fotkami to proponuję byś wrzucił je na Fotowątek specjalnie przeznaczony ku temu... link poniżej:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=105163&highlight=