Pieciu 15.04.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 WitamPrzeszukałem forum ale nie znalazłem odp. na moje pytanie - jeden z wykonawców z którym negocjuje upiera mi sie żeby w piwnicy chudy beton za zbroić w kratę 12 x 12 fi 8 bo twierdzi że posadzka lubi pękać a jak się za zbroi chudziaka to wtedy wszytko sie trzyma w piwnicy i nic nie pęka - problem w tym że wartość stali na to zbrojenie = wartości stali na zbrojenie stropu na piwnicą czyli mało nie jest !!! a poza tym wszyscy mi to odradzają jako lekko przesadę tzn. możną wszystko tylko po co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 15.04.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witam Przeszukałem forum ale nie znalazłem odp. na moje pytanie - jeden z wykonawców z którym negocjuje upiera mi sie żeby w piwnicy chudy beton za zbroić w kratę 12 x 12 fi 8 bo twierdzi że posadzka lubi pękać a jak się za zbroi chudziaka to wtedy wszytko sie trzyma w piwnicy i nic nie pęka - problem w tym że wartość stali na to zbrojenie = wartości stali na zbrojenie stropu na piwnicą czyli mało nie jest !!! a poza tym wszyscy mi to odradzają jako lekko przesadę tzn. możną wszystko tylko po co .i mają rację po co chudziakowi zbrojenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts