mitsct 11.05.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Mam pytanie? Czy taki dom jest funkcjonalny? Nie za mały? Tak patrze na metraż tego co widzę na dołączonych fotkach i wcale to nie jest większe niż moje mieszkanie w bloku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szulu 12.05.2008 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Mam pytanie? Czy taki dom jest funkcjonalny? Nie za mały? Tak patrze na metraż tego co widzę na dołączonych fotkach i wcale to nie jest większe niż moje mieszkanie w bloku. Dom jest bardzo funkcjonalny Układ pomieszczeń jest super, mała kuchnia wcale nie jet mała a pozostałe pomieszczenia są takie jakie powinny być Co do mieszkania w bloku to nie wiem ile masz m2, 150? 200? W projekcie podają, że Iskierki jest (chyba) 105m2 użytkowej powierzchni, do tego doliczając nieużytkowe pomieszczenia i powierzchnie pod skosami i robi się baaaardzo dużo metrów. Poza tym wybierając projekt szukaliśmy właśnie małego domku i ten jest akurat, może nawet ciut za duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitsct 13.05.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Piszesz ze metrów jest baaardzo dużo. Oglądałem wcześniejsze wasze fotki i widziałem tam kominek. Pytanie moje gdzie będziecie trzymac drzewo? A co do mojego metrażu w bloku to mam 76 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szulu 14.05.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Piszesz ze metrów jest baaardzo dużo. Oglądałem wcześniejsze wasze fotki i widziałem tam kominek. Pytanie moje gdzie będziecie trzymac drzewo? A co do mojego metrażu w bloku to mam 76 m2. Cóż, drewno jak to drewno trzymane będzie na zewnątrz pod zadaszeniem, zresztą pewnie i tak nie będzie tego drzewa dużo, ponieważ kominka używam jedynie rekreacyjnie i jak większe mrozy złapały żeby licznik gazu zadyszki nie dostał Poza tym bardzo podobało mi się palenie brykietem przywożonym w workach i trzymanym w kotłowni Co do metrów w bloku, 76m2 to naprawdę fajne mieszkanko, ale ma 1 dużą wadę - to tylko mieszkanie Pisałem, że metrów jest dużo i jest (jak dla nas), 105 powierzchni użytkowej, do tego hall, korytarz u góry, wiatrołap, kotłownia, garderoba, powierzchnie pod skosami, nie chce mi się naprawdę liczyć, ale na pewno dochodzi z 30 m2 To się naprawdę wydaje mały dom dopóki nie zacznie się go wykańczać a później sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts