szulu 11.11.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Parę postów wyżej juz pisałem: Kolor elewacji to chyba piaskowy W każdym razie wygląda jak lekko żółty. Numer koloru z palety tynków atlasa to 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 14.11.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Czym impregnowałes więźbe - bo nie widze by byla choc troche zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szulu 19.11.2007 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Czym impregnowałes więźbe - bo nie widze by byla choc troche zielona Sorki, że dopiero teraz odpowiadam, ale ostatnio rzadko bywam przy kompie - więźba nie jest zielona, jest czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena09 26.11.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 HEJ! Mam pytanie,gdzie(w którym pomieszczeniu )znajduje się wyłaz na strych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szulu 27.11.2007 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 HEJ! Mam pytanie,gdzie(w którym pomieszczeniu )znajduje się wyłaz na strych? Na korytarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centur 17.12.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 czy jest ktos na forum kto buduje iskierke w zachodniopomorskim???!!!zastanawiamy sie nad tym projektem i chcielibysmy przed podjeciem ostatecznej decyzji zobaczyc go w rzeczywistosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitsct 27.12.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam. Przegladałem forum i widzialem jeszcze inna iskierke. Ale tamta jest na wcześniejszym etapie budowy. Mam pytanie? Ile czasu ja budowaliscie i czy juz mieszkacie, bo widze ze dom juz gotowychyba. Dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szulu 01.01.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Witam. Przegladałem forum i widzialem jeszcze inna iskierke. Ale tamta jest na wcześniejszym etapie budowy. Mam pytanie? Ile czasu ja budowaliscie i czy juz mieszkacie, bo widze ze dom juz gotowychyba. Dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam. Hej Zaczęliśmy budowę w kwietniu, aktualnie od kilku dni ja już mieszkam a żona czeka na meble kuchenne i podłączenie gazu Mam nadzieję, że w styczniu będziemy już mieszkać i powoli wykańczać górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfego 02.01.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witaj Szulu! Od kiedy założyłeś dziennik budowy, obserwujemy Wasze poczynania. Jesteśmy pod wrażeniem tempa budowy. Czekamy już na moment kiedy zaczniemy budować. Bardzo cieszy mnie kwota, którą podaliście za zbudowanie domu. My mamy nadzieję, że zamkniemy się w kwocie 250k, nie mówiąc, że ceny materiałów spadły. Pozdrawiam Wspaniały początek roku - "cztery kąty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grażka10 02.01.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witam!Mam pytanko, piszesz, że paląc kominkiem jest naprawdę ciepło. Masz zrobione wyloty do każdego pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szulu 02.01.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witam! Mam pytanko, piszesz, że paląc kominkiem jest naprawdę ciepło. Masz zrobione wyloty do każdego pokoju? Nie Mam tylko kratkę w czopuchu w salonie Z rozprowadzaniem powietrza byłoby pewnie wszędzie dużo cieplej, ale kominek docelowo będzie tylko okazjonalnie rozpalany, więc zdecydowaliśmy się na najprostsze rozwiązanie Poza tym dól jest "otwarty" i ciepło sobie wędruje spokojnie po całym domku (robiąc coś na drabinie na dole można zasłabnąć od gorącego powietrza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mim.d 18.01.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 oczywiście gratulacje, życzymy Wam, aby ten rok zaowocował w same radosne chwile spędzone w Iskierce i szybkiego wykańczania reszty. Aż się cieplej na sercu robi jak się widzi na fotkach jak domek się przeobraża w przytulne miejsce, a jeszcze to piwko i tv po pracce pełen relaks Pozdrawiamy serdecznie i trzymamy kciuki. M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.01.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 witam, jejku ale ta łazienka jest malutka. Ile ona ma metrów? Gdzie wannę wstawicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.01.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witam.Mam pytanie-czy Iskierke lepiej budować z Porothermu czy Silki? Który materiał lepiej się sprawdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szulu 01.02.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 witam, jejku ale ta łazienka jest malutka. Ile ona ma metrów? Gdzie wannę wstawicie? Wannę wstawimy do łazienki u góry, mała wcale nie jest A na dole będzie samo WC ;] Metrów u góry jest ok. 12 przy podłodze (chyba) a na dole ok 5-6, teraz nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szulu 01.02.2008 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Witam.Mam pytanie-czy Iskierke lepiej budować z Porothermu czy Silki? Który materiał lepiej się sprawdzi? Najlepiej budować z tego z czego potrafią budować Twoi murarze Jak nie znają technologii to mogą więcej szkód narobić niż dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IAN5 02.02.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ot..właśnie.... moi fachmani twierdzą że jak oni zaczynali budować to ja "na stojąco pod szafę wchodziłem".Boję się że potrafią tylko dużo gadać i budować z gazobetonu lub maxa.Ja zastanawiałem się nad silką lub porothermem.Tak naprawdę to nie wiem która z tych opcji ma lepsze parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mim.d 09.04.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Nooo ładniusio się zrobiło ładniusio, ale ciapek to urósł nie do poznania, a takie maleństwo był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szulu 10.04.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Nooo ładniusio się zrobiło ładniusio, ale ciapek to urósł nie do poznania, a takie maleństwo był Obawiam się, że Waszego Nerka mógłby teraz nosem wciągnąć Prawie 50 kilo wagi i prawie 70cm w kłębie A co do domku to dopiero zaczyna się ładnie robić bo w środku coraz mniej materiałów natomiast coraz więcej wykończonych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pegi 06.05.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Super, że juz sie wprowadziliscie bardzo wam zazdroszczę i zyczę wszystkiego dobrego z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia z wyposażeniem co do kwoty końcowej to fajnie się zmieściliście aż mi się uśmiechnęła tylko ciekawe jak będzie to u nas pozdrawiam serdecznie i zapraszam do ogladania mojej iskierki http://www.pegit.mojabudowa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts