tomraider 25.11.2018 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 czy łatwiej nauczyc sie jezdzic na nartach czy na snowboardzie? Zależy od zdolności motorycznych osoby którą się do tych nart czy snowboardu przypnie. Jak pogoda dobra a śnieg suchy to snowboard, jak pogoda nie pewna ,śnieg mokry i może padać deszcz to narty. Jak wyjeżdżam na parę dni to biorę jedno i drugie.Jak chcesz się uczyć to najważniejsze jest wybrać stok na który wjedziesz wyciągiem krzesełkowy, nowicjuszowi ciężko podjeżdżać orczykiem, potem dopiero sprzęt i odpowiednie ciuchy. Tomraider. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 25.11.2018 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Osobiście wolę narty, od najmłodszych lat poddałem się białemu szaleństwu. Za komuny nikt nie znał snowboardu, gdy po latach się w końcu pojawił i dosyć szybko zaczęło na stokach przybywać ich pasjonatów, spróbowałem i ja. Frajda jest, nie powiem, można poszaleć i zakochać się w tej dyscyplinie zimowego sportu. Jednak jakoś się do snowboardu nie przekonałem, preferuję dwie deski od jednej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts