Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STYROPIAN ,BLOCZKI FUNDAMENTOWE I WSZYSTKIE MATERIALY DO DOC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 96
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

mam juz tego dosc!!!!!

dlatego cos sprostuje.w zeszlym roku rzeczywiscie nie wywiązalem sie z kilku prac wykaczeniowych.

podaje powód.

w zeszlym roku zostalem okradziony przez brygade na 70tys zl,(skradli mi rusztowania poznanskie z budowy)dlatego tez kulalem z brygadami i nie wykonalem kilku prac wogole i kilku prac w danym terminie.

jesli chodzi o ten rok rzeczywiscie byl boom na materialy budowlane i probowalem jakies pieniadze na tym zarobic.wykiwal mnie posrednik ktory oglasza sie na alegro ze handluje gazobetonem.zrobilem mu przedplate na 270tys zl,faktura proforma,towar mialem miec zwieziony max do 15 lipca ,dostalem 3 transporty i facet zginał.dla pana Psuji mialem dostarczyc bloczki,przez ten szal zwodzili mnie z terminami,wiec postanowilem znalezc innego producenta,wplacilem mu zaliczke i towar przywiozl panu zbyszkowi,ktory okazal sie nie nadajacy do niczego,rozlatywal sie w rekach.pan psuja mial racje ze nie odebral takieho towaru i chce zwrot zaliczki,z tym ze ja nie moge sie doprosic zwrotu od producenta bloczkow,dlatego tak to wszystko wychodzi.

NIE JESTEM ZLYM CZLOWIEKIEM I NIE CHCE NIKOGO OSZUKAĆ I NAPEWNO Z KAZDYM SIE ROZLICZE!!!!!!!!

• 4 weeks później...

Panie Krzysztofie Śmietanka!

czekamy wszyscy na zwrot kasy! Ile mozna tak nabierac i oszukiwać ludzi. Nie wstyd Panu tak z ludzmi postępowac? !!!Nawet nie ma pan odwagi powiedziec ze nie zwróci kasy. Kilka razy twierdził pan że wysłał mi pieniądze i lada moment wejda na konto, a potem ze jeszcze tydzien !! Koszmar!

Reanimuję ten wątek bo trzeba ostrzec wszystkich!

• 3 weeks później...
  • 2 months później...
  • 5 months później...

Niestety i ja padłem ofiarą naciągania. K. Ś przybył z forum muratora, jak pilnie potrzebowałem tynkarza pod roboty elewacyjnych . Bez zastrzeżeń przyjechał, zrobił elewację doradził w kilku sprawach. Nie miałem żadnych uwag. Byłem na tyle zadowolony że umówiłem się z nim na dalsze roboty tym razem tynkarskie i zaczęły sie schody. Poszła zaliczka i od tej pory ilość nieszczęść które spadała na K. Ś była biblijna. Okradli go, samochód mu się zapesuł, dostał ataku alergii, ekipa mu uciekła, zwrot zaliczki poszedł pocztą, żona go wyrzuciła z domu..poprostu tragedia za tragedią. Na początku wierzyłem, ale potem to juz była farsa. Przykro zawieść się w ten sposób na człowieku, który się sprawdził. Obecnie sprawa jest w rękach Radcy Prawnego, który ja poprowadzi.Potrwa to zapewne troszkę, ale trudno. Proszę osoby oszukane przez Pana Ś. o wysłanie do mnie informacji, będzie łatwiej.

A przy okazji,obecnie buszuje po tym forum pod nickiem: Grzesbudowniczy :evil:

• 4 months później...
mam juz tego dosc!!!!!

dlatego cos sprostuje.w zeszlym roku rzeczywiscie nie wywiązalem sie z kilku prac wykaczeniowych.

podaje powód.

w zeszlym roku zostalem okradziony przez brygade na 70tys zl,(skradli mi rusztowania poznanskie z budowy)dlatego tez kulalem z brygadami i nie wykonalem kilku prac wogole i kilku prac w danym terminie.

jesli chodzi o ten rok rzeczywiscie byl boom na materialy budowlane i probowalem jakies pieniadze na tym zarobic.wykiwal mnie posrednik ktory oglasza sie na alegro ze handluje gazobetonem.zrobilem mu przedplate na 270tys zl,faktura proforma,towar mialem miec zwieziony max do 15 lipca ,dostalem 3 transporty i facet zginał.dla pana Psuji mialem dostarczyc bloczki,przez ten szal zwodzili mnie z terminami,wiec postanowilem znalezc innego producenta,wplacilem mu zaliczke i towar przywiozl panu zbyszkowi,ktory okazal sie nie nadajacy do niczego,rozlatywal sie w rekach.pan psuja mial racje ze nie odebral takieho towaru i chce zwrot zaliczki,z tym ze ja nie moge sie doprosic zwrotu od producenta bloczkow,dlatego tak to wszystko wychodzi.

NIE JESTEM ZLYM CZLOWIEKIEM I NIE CHCE NIKOGO OSZUKAĆ I NAPEWNO Z KAZDYM SIE ROZLICZE!!!!!!!!

Ale bajki,

ja niestety też zostałem wywalony przez krzysztofa śmietankę. Obecnie sprawa trafiła do sądu ( jest nas czterech). Druga sprawa będzie za stosowanie gróźb karalnych wobec mnie. Jeżel dojdzie do trzeciej rozprawy to ten OSZUST pójdzie siedzieć. Na obecną chwilę, żona ( będąca w ciąży z trzecim dzieckiem) wywaliła go na bruk , jeszcze na koniec okradł ją. Teść (rozmawiałem z nim osobiście) powiedział, że kładzie h*j na tego oszusta i nie chce go znać. Obecnie krzysztof śmietanka jest chyba zadłużony na ok 100 tys szukajągo różni ludzie włącznie z policją. Jeżeli ktoś został oszukany przez tego gościa to chętnie podzielę się z nim moimi informacjami. Oto kilka nr telefonów do OSZUSTA 663702904, 694960096, 517743142. Ostatnio mieszkał w Legionowie na Jana Kazimierza (dokładny adres na priv).