qkers 16.07.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witam jaka jest cena gazobetonu 24 bialego ???pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 16.07.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 a jaka cena welny 20 cm i 5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krupiarz 19.07.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 A ja mam nieco inne pytanie: Panie Budowa2007 - jaką firmę Pan reprezentuje? Poproszę się ujawnić i podać nazwę i nazwisko właściciela. Rozumiem, że interes legalny Pan prowadzi, więc podanie ww. danych powinno być swego rodzaju reklamą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 19.07.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Nie potrzebuje sie reklamowac swoje juz zrobil jako - mlody 1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krupiarz 19.07.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 No właśnie, tylko że taka informacja powinna pojawiać się w każdym wątku założonym przez pana K.Ś. lub przy każdej jego odpowiedzi będacej ofertą na czyjeś zapytanie (a tutaj tego nie znalazłem) Za jaja dziada i na hak!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 23.07.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 MAX123WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi Dołączył: 22 Maj 2007Posty: 6 Wysłany: Sro Lip 18, 2007 8:15 pm Temat postu: Tearz krzysztof ś. działa pod Nickiem budowa2007. Znów naciąga!! UWAGA!!! http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=84376&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 08.08.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 WitamMoze jest ktos jeszcze poszkodowany przez K. Śmietankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 10.08.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 A moze wpisz swoje pytanie jeszcze do watku w ogloszeniach mloddy 1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowa2007 10.08.2007 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 mam juz tego dosc!!!!!dlatego cos sprostuje.w zeszlym roku rzeczywiscie nie wywiązalem sie z kilku prac wykaczeniowych.podaje powód.w zeszlym roku zostalem okradziony przez brygade na 70tys zl,(skradli mi rusztowania poznanskie z budowy)dlatego tez kulalem z brygadami i nie wykonalem kilku prac wogole i kilku prac w danym terminie.jesli chodzi o ten rok rzeczywiscie byl boom na materialy budowlane i probowalem jakies pieniadze na tym zarobic.wykiwal mnie posrednik ktory oglasza sie na alegro ze handluje gazobetonem.zrobilem mu przedplate na 270tys zl,faktura proforma,towar mialem miec zwieziony max do 15 lipca ,dostalem 3 transporty i facet zginał.dla pana Psuji mialem dostarczyc bloczki,przez ten szal zwodzili mnie z terminami,wiec postanowilem znalezc innego producenta,wplacilem mu zaliczke i towar przywiozl panu zbyszkowi,ktory okazal sie nie nadajacy do niczego,rozlatywal sie w rekach.pan psuja mial racje ze nie odebral takieho towaru i chce zwrot zaliczki,z tym ze ja nie moge sie doprosic zwrotu od producenta bloczkow,dlatego tak to wszystko wychodzi.NIE JESTEM ZLYM CZLOWIEKIEM I NIE CHCE NIKOGO OSZUKAĆ I NAPEWNO Z KAZDYM SIE ROZLICZE!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 11.08.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witam,Mam pytanie odnośnie ceny gazobetonu 24x24x59,oraz bloczków fundamentowych, dostawa okolice Warszawy. PozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 07.09.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Panie Krzysztofie Śmietanka!czekamy wszyscy na zwrot kasy! Ile mozna tak nabierac i oszukiwać ludzi. Nie wstyd Panu tak z ludzmi postępowac? !!!Nawet nie ma pan odwagi powiedziec ze nie zwróci kasy. Kilka razy twierdził pan że wysłał mi pieniądze i lada moment wejda na konto, a potem ze jeszcze tydzien !! Koszmar! Reanimuję ten wątek bo trzeba ostrzec wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 24.09.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 do góry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 24.09.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 17.12.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 podnoszę wątek. Krzysztof Śmietanka wciąż oszukuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan70 18.12.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 OSZUST I TYLKO OSZUST innych słów na określenie tego pana nie ma powinien iść siedzieć za te wszystkie oszustwa bo ja już nie mam nadziei na odzyskanie kasy po nowym roku napewno zgłoszę sprawę na policje bo już brak mi sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 30.05.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Niestety i ja padłem ofiarą naciągania. K. Ś przybył z forum muratora, jak pilnie potrzebowałem tynkarza pod roboty elewacyjnych . Bez zastrzeżeń przyjechał, zrobił elewację doradził w kilku sprawach. Nie miałem żadnych uwag. Byłem na tyle zadowolony że umówiłem się z nim na dalsze roboty tym razem tynkarskie i zaczęły sie schody. Poszła zaliczka i od tej pory ilość nieszczęść które spadała na K. Ś była biblijna. Okradli go, samochód mu się zapesuł, dostał ataku alergii, ekipa mu uciekła, zwrot zaliczki poszedł pocztą, żona go wyrzuciła z domu..poprostu tragedia za tragedią. Na początku wierzyłem, ale potem to juz była farsa. Przykro zawieść się w ten sposób na człowieku, który się sprawdził. Obecnie sprawa jest w rękach Radcy Prawnego, który ja poprowadzi.Potrwa to zapewne troszkę, ale trudno. Proszę osoby oszukane przez Pana Ś. o wysłanie do mnie informacji, będzie łatwiej. A przy okazji,obecnie buszuje po tym forum pod nickiem: Grzesbudowniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanhalen 21.10.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 mam juz tego dosc!!!!! dlatego cos sprostuje.w zeszlym roku rzeczywiscie nie wywiązalem sie z kilku prac wykaczeniowych. podaje powód. w zeszlym roku zostalem okradziony przez brygade na 70tys zl,(skradli mi rusztowania poznanskie z budowy)dlatego tez kulalem z brygadami i nie wykonalem kilku prac wogole i kilku prac w danym terminie. jesli chodzi o ten rok rzeczywiscie byl boom na materialy budowlane i probowalem jakies pieniadze na tym zarobic.wykiwal mnie posrednik ktory oglasza sie na alegro ze handluje gazobetonem.zrobilem mu przedplate na 270tys zl,faktura proforma,towar mialem miec zwieziony max do 15 lipca ,dostalem 3 transporty i facet zginał.dla pana Psuji mialem dostarczyc bloczki,przez ten szal zwodzili mnie z terminami,wiec postanowilem znalezc innego producenta,wplacilem mu zaliczke i towar przywiozl panu zbyszkowi,ktory okazal sie nie nadajacy do niczego,rozlatywal sie w rekach.pan psuja mial racje ze nie odebral takieho towaru i chce zwrot zaliczki,z tym ze ja nie moge sie doprosic zwrotu od producenta bloczkow,dlatego tak to wszystko wychodzi. NIE JESTEM ZLYM CZLOWIEKIEM I NIE CHCE NIKOGO OSZUKAĆ I NAPEWNO Z KAZDYM SIE ROZLICZE!!!!!!!! Ale bajki, ja niestety też zostałem wywalony przez krzysztofa śmietankę. Obecnie sprawa trafiła do sądu ( jest nas czterech). Druga sprawa będzie za stosowanie gróźb karalnych wobec mnie. Jeżel dojdzie do trzeciej rozprawy to ten OSZUST pójdzie siedzieć. Na obecną chwilę, żona ( będąca w ciąży z trzecim dzieckiem) wywaliła go na bruk , jeszcze na koniec okradł ją. Teść (rozmawiałem z nim osobiście) powiedział, że kładzie h*j na tego oszusta i nie chce go znać. Obecnie krzysztof śmietanka jest chyba zadłużony na ok 100 tys szukajągo różni ludzie włącznie z policją. Jeżeli ktoś został oszukany przez tego gościa to chętnie podzielę się z nim moimi informacjami. Oto kilka nr telefonów do OSZUSTA 663702904, 694960096, 517743142. Ostatnio mieszkał w Legionowie na Jana Kazimierza (dokładny adres na priv). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts