andy_n 18.12.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witaj ikson, Te drzwi to wyrób AFB z Krakowa. Mnogość szybek zupełnie mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Jeżeli pytasz o złodziei to oni i tak praktycznie nigdy nie próbują forsować drzwi frontowych. Raczej wybierają okna lub drzwi tarasowe. Jeżeli chodzi o drzwi wewnętrzne to planujemy kupno drzwi z Pol-Skone, model Kongo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 18.12.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witam! Podoba mi się jak wykańczacie swój domek. Bardzo fajnie zrobiliście sufit przy drzwiach wejściowych. Czy masz jeszcze jakieś jego zdjęcia z realizacji. Jakie lampy planujecie tam zamontować? Czy jakieś wmontowane w ten sufit na równo? A wokół tego obniżonego sufitu będziecie dawać jakieś świetlówki? Widziłam że niektórzy tak zakładają i wtedy jest taka fajna poświata. Tylko nie wiem czy w takim suficie ja u Was będzie się dało zamontować taką świetlówkę i czy będzie to pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 18.12.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 asuulek Dzięki za słowa uznania Niestety zdjęć z etapu sufitu więcej nie mamy. Od dołu zamontujemy takie dwie lampy a po obwodzie umieścimy 5 metrów węża świetlnego z lampkami LED, adokładnie diodami SMD. Oczywiście stojąc pod tą konstrukcję nie zobaczymy źródła światła, a tylko odbite od sufitu światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 18.12.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Oj! To już się nie mogę doczekać efektu końcowego ! Będzie to super wyglądać!! Właśnie tak to sobie wyobrażałam. Czy możesz jeszcze zamieścić link to tego węża z lampkami LED. Chyba mam już wizje na sufit w jadalni. Myśle ze do jadalni też będzie pasował. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 18.12.2008 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 np. tutajhttp://www.allegro.pl/item504697390_tasma_listwa_led_5m_od_super_sprzedawcy_11_taniej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.12.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Pięknych i rodzinnych Świąt Budującego Nowego Roku Zanikającej biurokracji Rosnącej inteligencji budowlańców Samych obniżek i promocji na wymarzone płytki Celnych wyborów i satysfakcji z wyników oraz... Mnóstwa prezentów pod Choinką!!! http://dvice.com/pics/gift_uberguide_gifts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 22.12.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://miroska78.free.fr/Globes_Noel/noel26.gif.http://miroska78.free.fr/Globes_Noel/noel011.gif Wszystkiego co dobre i pachnie świętami, skrzypiącego śniegu pod butami, smacznej kolacji w wigilijnym mroku, szampańskiego sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 31.12.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Ciebie i Twojej Rodziny http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/inne/HPN2009.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewunia1027 12.01.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 piekne drzwi bardzo mi sie podobaja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 12.01.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Muszę przyznać, że nam też się podobają Dzięki za głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 19.01.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 No i po raz kolejny muszę pochwalić - Świetne schody - kurna takie jak i ja sobie planuję. Podstopnie z gresu, stopień drewniany. Ale bariereczka to bardzo fajna a gdzie kupowali hę? A ten gresik to z jednego kawałka czy łączony? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 20.01.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Andy n śliczne schody!!! Bardzo mi sie podobają. Widzę że macie ledy. Czy poza tym robicie jakieś kinkiety na ścianie? Muszę zdecydować a nie wiem czy same ledy wystarczająco oświetlą schody. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 20.01.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 manieq82Podstopnie są zrobione z gresu, z jednego kawałka. Udało nam się znaleźć płytki o gigantcznej długości 120cm. asuulekLedy są umieszczone co drugi stopień. Każda lamka o mocy 0,9W. Dodatkowo z obu stron na ścianach zaplanowane są kinkiety.Same ledy z pewnością nie wystarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 22.01.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Piękne schody Czy mogę prosić o namiary na ekipę od wykończeniówki a w szczególności glazurnika Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 22.01.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Za komplement na temat schodów bardzo dziękuję. Namiar na glazurnika mogę oczywiście przesłać, ale z tego co wiem to jest zajęty aż do późnej jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 23.01.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 to poproszę o namiar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 26.01.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Andy fajny domek ,gratulacje ,my też mamy taki kamień w łazience A w salonie i na kominku identyczny tylko czarny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.01.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 mam pytanko co to za kamień na ścianie w salonie ??? jest boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 28.01.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Jak miło jest prowadzić tego typu dziennik budowy. Można usłyszeć tyle pochlebnych opini Za wszystkie bardzo dziękujemy. jessi Na ścianę w salonie położyliśmy kamienną okładzinę ścienną. Użyty kamień to kwarcyt, a całość przez importera nazwana jest Sahara. Kamień sprzedawany jest w płytkach o wymiarach 60x15 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.01.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 dzięki za odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts