blaniek 10.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Za komplement na temat schodów bardzo dziękuję. Namiar na glazurnika mogę oczywiście przesłać, ale z tego co wiem to jest zajęty aż do późnej jesieni. Tempo macie zawrotne, a efekty niezłe! Miło jest do Was zaglądać. Ja też się uśmiecham o namiary na glazurnika Pozdrawiam, Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.02.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam . Przeglądając wasz dziennik ślicznego domku bardzo spodobał mi sie wasz kominek. Chciałm spyta jak rozwiązaliście kwestie cyrkujacji powietrz tzn gdzie "zasysa' powietrze wasz kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 18.02.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 delfina7Elementem obudowy kominka są wnęko-półki.Właśnie w jedej z takich półek jest umiejscowiony wlot powietrza (kratka).Oczywiście poza tym, powietrze niezbędne do spalania kominek pobiera z zewnątrz domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 06.03.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam! zajrzałam na chwilkę i zostałam aż obejrzałam do końca cóż mogę powiedzieć ...............................piękny dom i widzę, że dzieci czują się jak u siebie, to super!Czy można zerknąć na żywo na Wasz domek?mamy zamiar budować całkiem niedaleko.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 22.03.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Andrzeju,Proszę o kontakt do wykonawcy Waszej kuchni. Pozdrawiam,Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 03.04.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 witam a ja jeśli można prosić to chciałbym abyś wysłał mi na PW zdjęcia Twojej kuchni ale w nico większym rozmiarze niż te w dzienniku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 17.04.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Więcej zdjęć kuchni można znaleźć pod tym linkiemhttp://andy-n.fotosik.pl/albumy/586818.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 24.06.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam i chwlę kominek i kuchenkę Teraz przeglądałam znów Wasz dziennik by powzdycha do kominka i schody mnie zainteresowały. Tzn chodzi mi o wymiary czyli szerokoś ich , szerokoś stopni ,wysokoś ich i powierzchnie jaką zajęły . My schody wywaliliśmy na korytarz , ale wyszedł jakś zonk , bo ja durna baba myslałam , że zmieszczą sie całe na ściance 250 m , a one będą zachodzi na wejście do salonu , szerokie , bo szerokie , ale jednak będą . I tak patrze jak by je tu zrobic , żeby najmniej nachodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 24.06.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Cieszę się, że nasza kuchnia i kominek znajdują uznanie Szerokość stopni to 1 metr, wysokość 23 cm, długość klatki schodowej 3,5 metra. Życzę powodzenia w kalkulacji stopni i całych schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 12.07.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Witam. Jaką macie dachówkę? .....bo taka ładna.....jestem na etapie wybieractwa i mnie to bardzo ciekawi................. super wnętrza w Waszym domciu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 14.07.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Dachówka Rupp Ceramika Sirius 13 miedziany angobowanyDzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 14.07.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Dzięki za odpowiedż.U nas będzie taka sama, jesteśmy już po wycenie .Domek też podobny do Waszego bo dodajemy balkon (w projekcie nie było) i zastanawiamy się czy dawać słupy czy mniejszy balkonik bez...............? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 20.07.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dobrze się zastanów, czy chcesz ten balkon. Wg mnie balkon w domu to zbytek, a na pewno źródło mnóstwa problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 08.08.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 domek robi wrażenie gratuluję dobrego smaku, mam pytanie o kolor tynku na elewacji, bo troche boje się dawać taki intensywny kolor, ale u Ciebie wygląda on idealnie, i jeszcze zapytam o Pana Janusza co układał taras, nie wiesz czy układa płytki klinkierowe na cokołach i elewacjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 08.08.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Witajcie.Jak się mieszka w nowym domku? bo coś cisza się zrobiła, pewnie dlatego, że tak super i czasu brak ..... Mam jeszcze pytanko o kolor klinkieru na cokole i kominach , zastanawiamy się czy taki kupić czy może brązowy melanż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 10.08.2009 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Cisza sie zrobiła, bo to czas urlopowy a i internetu w domu jeszcze nie ma Na kominie jest cegła klinkierowa Pomerania Czerwona z Wienerbergera. A co masz na myśli kiedy pytasz o cokół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 11.08.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Witaj, możesz w napisać coś więcej o studniach chłonnych, wszystko co znalazłam w necie dotyczy oczyszczalni, a też musimy odprowadzić deszczówkę pozdr Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 11.08.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ja swoje studnie zrobiłem "na oko" Sąsiedzi mówią, że są sporo przesadzone,ale to mi nie przeszkadza. Chciałbym to raz zrobić i raz na zawsze zapomnieć o deszczu wypływającym z rynny. Ważne jest, aby dno takiej studni posiadało materiał przepuszczający wodę. Najlepiej, aby na dnie znalazł się piasek. Jeżeli w Tojej studni natrafisz na glinę, musisz wykonać warstwę drenarska z druboziarnistego żwiru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 12.08.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 o czy ja doczekam sie na odpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 12.08.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Sorki RenataS, jakoś przeoczyłem Twojego posta domek robi wrażenie gratuluję dobrego smaku, mam pytanie o kolor tynku na elewacji, bo troche boje się dawać taki intensywny kolor, ale u Ciebie wygląda on idealnie, i jeszcze zapytam o Pana Janusza co układał taras, nie wiesz czy układa płytki klinkierowe na cokołach i elewacjach? Tynk Kabe f1030 Jeżeli chodzi o p. Janusza to myślę, że podjąłby się takiego zlecenia, ale o szczególy musisz zapytać sama. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts