RenataS 12.08.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Tynk Kabe f1030 Pozdrawiam dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 29.08.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Bardzo mi się podoba Wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.09.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 witam cytat przeniesiony: ..... Tym razem wzięliśmy się za wykonanie odwodnienia budynku. W tym celu wykopałem dwie studnie chłonne (1,5m oraz 2m) o pojemnościach odpowiednio 1,15m3 oraz 2,3m3. Do studni poprowadziłem rury spustowe z rynien. Dodam jeszcze, że cały system zaprojektowałem i wykonałem własnymi rękami moje gratulacje te prace dopiero przede mną stąd moje pytanie ..... mniej więcej na jakiej głębokości poprowadziłeś te rury, szczególnie interesuje mnie poziom gdy łączą się ze studzienkami. No i drugie studzienki chłonne czyli co?.... kręgi betonowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 22.09.2009 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Rury poprowadziłem tak żeby wchodziły do studni bezpośrednio pod pokrywą. W ten sposób wykorzystuję całą pojemność studni.Rzeczywiście, studnie zbudowane są z betonowych kręgów o średnicy wewnętrznej 120 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 25.10.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 mam pytanie o firmę, która wykonywała Ci kostkę brukową. po projekcie domyślam się, że była to firma bruk.waw.pl właśnie ta firma kończy układać mi kostkę i jestem nią załamana, odwala taką fuszerkę, że aż przykro patrzeć, Twoja kostka wyglada bardzo ładniei dlatego chciałam zapytać czy ta sama firma potrafi tak różnie pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 26.10.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Rzeczywiście, u mnie kostkę robiła firma Bruk. Ta firma ma chyba 7 kompletnych ekip. Myślę, że jeżeli widzisz jakieś niedociągnięcia natychmiast zgłaszaj to do właściciela tej firmy, tj. p . Roberta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 26.10.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ja głupia słuchałam ich próśb, aby nie dzwonić oni wszystko poprawią, dzisiaj już będą kończyć i szykują się na opisanie wszystkiego w protokole, jeszcze nie jest za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 26.10.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Na koniec prac z pewnością podsuną Ci protokół do podpisania. Nie podpisuj nic i nie płać.Moja rada, jeżeli faktycznie dali ciała, koniecznie skontaktuj się z p. Robertem i zrób solidny szum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 26.10.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 04.12.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witaj, czy możesz mi napisać jakie wymiary okien masz w kuchni i w salonie? a jeszcze gdybys mógł napisać ile jest od podłogi (licząc z płytką) do parapetu? będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 06.12.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 okna 170x140 cmwysokość blatu 91 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 08.12.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 okna 170x140 cm wysokość blatu 91 cm Bardzo dziękuje Ci za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaktus84 11.12.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Witam, Z zachwytem oglądnęłam sobie wasze zdjątka. Super domek. Czy mogłabyś zdradzić jaki gres macie na podłodze ten jasno beżowy i ten ciemniejszo beżowy. Prezentuje się świetnie- a mozajka dopełnia całości Jak się sprawuje przy dziaciach- szukam czegoś łatwego w utzrymaniu w czystości? Poleciłabyś?? Pozdrawiam,Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaktus84 11.12.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Dopytam jeszcze czy sama seria jest na ścianach w kuchni. Świetnie się zgrywa. Stoję przed wyberem płytek na korytarz i kuchnie- i to chyba najtrudniejsza decyzja przed jaką jak na razie stanęłam, podejmuję ją już od pół roku- a czas goni. Z niecierpliwością czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 02.02.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witam, gratuluję smaku i dobrego gustu:) piękny dom proszę o podanie co to jest za kostka i ile kosztuje w przybliżeniu m2 na gotowo, gdyż rozważam również skorzystanie z usług firmy bruk.waw.pl Pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 28.04.2011 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Nie zagladałem tu już wieki Jeżeli kogoś to jeszcze interesuje to koszt kosstki na gotowo to ok 200 zł/m2 Dużym i trochę niespodziewanym kosztem były "docinki" kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diodonna 17.06.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Nasze gratulacje, jednym słowem. Nie zagladałem tu już wieki Jeżeli kogoś to jeszcze interesuje to koszt kosstki na gotowo to ok 200 zł/m2 Dużym i trochę niespodziewanym kosztem były "docinki" kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts