wojtek69 17.04.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Jak w temacie. Czy możecie się podzielić doświadczeniami z tym bankiem. Myślę o kredycie u nich. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 17.04.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Wlasnie wyplacili nam pierwsza transze.Jest generalnie jeden problem z kredytem w MB.Strasznie dlugo to trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 17.04.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Wlasnie wyplacili nam pierwsza transze. Jest generalnie jeden problem z kredytem w MB. Strasznie dlugo to trwa. A tak konkretnie? Mam zamiar składać wniosek do tego banku, więc żywo mnie interesuje to "długo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 17.04.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Z uwagi na to ze i zona i ja jestesmy na dzialalnosci,wiec wymagali od nas troche innych dokumentow.Niezrozumiale bylo dla nas to,ze na"dzien dobry" daja nam liste dokumentow,ktore musimy przygotowac.I to jest O.K.,po czym po kilku dniach sie okazuje,ze jeszcze cos,a potem jeszcze cos i jeszcze.Dla nas nie ma problemu przygotowac wiecej papierkow od razu,niech one pozniej nawet beda zbedne,nie mielibysmy pretensji,nie tracilibysmy niepotrzebnie czasu.Nie bardzo wiemy dlaczego tak bylo,no owszem gdyby nasze dochody byly na granicy zdolnosci,ale tak nie bylo.Nasza zdolnosc kredytowa byla wystarczajaca na dwa razy wiekszy kredyt niz wnioskowalismy.BIK rowniez byl bez zastrzezen,wiec dlaczego???Wszystkie dokumenty wedruja do Lodzi i tam gina w gaszczy innych.Co innego gdyby pewne decyzje bylo podejmowane bezposrednio w oddzialach,ale nie wszystko do glownego oddzalu i zapewne analityce nie dawali i mysle ze i dalej nie daja rady.Mimo tego,ze w tym banku mamy status VIP-ow,ulokowane pieniadze w funduszach,otwarty rachunek maklerski,to i tak kazali nam czekac prawie piec tygodni.To byl jedyny problem z tym bankiem,ten czas i przeciaganie formalnosci,reszta jest O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 17.04.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 No tak, ja też mam działalność gospodarczą... A raczej nie mam dużo czasu na czekanie. 2-3 tygodnie góra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_PL 17.04.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Z tego co i ja słyszałem od znajomego co tam załatwia, to trwa to już 2,5 miesiąca. Również ma zdolność kredytową etc. Tak jak pisane wyżej przez raffrana wszystko trafia do Łodzi i kicha - wsysa wszystko i ciągle mało dokumentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts