Maco 18.06.2003 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Jezier dał pomysł, Maco zrobił mapę a Osówka kazała tutaj o tym napisać Więc napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 19.06.2003 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 Nigdy nie śmiałabym kazać, tylko zaproponowałam. To dobre miejsce dla tej mapki, nawet główny tytuł działu mówił o niej od kilku lat.... Powstała dopiero teraz, ale za to jaka! Nadal gratuluję twórcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 20.06.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Fajna mapka, gratuluję ale czy modyfikowalna Chętnie bym się na niej odznaczyła w Kiełpinie. Moze ktoś jeszcze się buduję w tych okolicach? Pozdrawiam Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 20.06.2003 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Modyfikowalna. Przeze mnie... Czy mam Cię zaznaczyć po prostu w Kiełpinie czy gdzieś obok... Napisz więcej to zaznaczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 21.06.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 Maco, dokładnie w Kiełpinie bardzo proszę zaznacz. Będzie mi miło. Jeśli chcesz więcej wiedzieć o mojej budowie to właśnie napisałam w grupie warszawskiej. Pozdrawiam, Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 21.06.2003 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 Gośka,jesteś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.06.2003 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Gratuluję, mapka udana, tylko nie udało mi się uzyskać więcej informacji przez kliknięcie na nik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 26.06.2003 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Jeszcze niedawno pod niektórymi nickami działało. Na pewno szybko się ta funkcja naprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 26.06.2003 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Działa, tylko ilość nicków, pod którymi działa jest mała... Bo większość nie chce albo nie ma "swoej" strony czy galerii. Powiedz pod czyim Ci nei działa to ci poweim, czy to błą czy tak miało być ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 26.06.2003 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Pod moim nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 26.06.2003 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 No właśnie. Też na wszelki "słuczaj" sprawdziłęm i się okazało, że się wszytsko poprzesuwało po dodaniu małego fragmentu mapki z Mario... Ale teraz poprzesuwałem na swoje miejsca i u mnie działa OK. Przepraszam, ze ten błąd ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 26.06.2003 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 A te moje zdjęcia takie nieaktualne. Muszę szybko dorzucić nowsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pat70 27.06.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 A ja jestem z Wesołej. Czy ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 27.06.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 A, niech tam! Jak wszyscy, to wszyscy - i babcia/dziadek też. Jak tak dalej pójdzie, nie będzie miejszca na tej mapie. Jeśli można, też się zgłaszam do "umapienia". Kwirynów, koło Starych Babic. A dokładnie pomiędzy kropkami: Janów i Kwirynów.Kilka słów o mnie, w związku z tym. Jestem inżynierem elektronikiem - zawód niezbyt przydatny na budowie. Mogę najwyżej pomóc w sprawach komputerowych, co czasem robię na forum "Gazety Wyborzczej" (choć sam jej nie czytam). A ponieważ siedzę z 10 godzin dziennie przy komputerze, to czasem coś znajdę w Internecie i podrzucę jakiś ciekawy link. Do budowy się przymierzam (nadal kłopoty z mediami), jak już zacznę, będzie to chyba "Podgrzybkowy dziennik budowy", bo "Na stare lata" już zajęte przez Lenowo. Jestem jednym ze starszych forumowiczów, ale takie życie. Jak się uzbiera pieniądze na budowę, to już lepiej nie patrzeć w lustro. To na szczęscie nie dotyczy większości! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 29.06.2003 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 Jak się dostać na mapę, aby mieć swój czerwony X ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 30.06.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Hej! Czy ja tez moglbym wskoczyc na ta mapke? To budowy jeszcze chwilke ale checi i dzialka juz sa...Dzialka w Granicy. Na wysokosci "kropki" od granicy i pod literka "O" (pierwsze "O" od BORDOsia).dzieki i pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BW 30.06.2003 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Czy możecie i mnie umieścić na mapce? Mój domek stoi w Duchnicach . Dziękuję Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 21.07.2003 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 ja tez chce na mape moze w Hornowku, bo tam w przyszlym sezonie rozpoczynamy budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 22.07.2003 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 jprzedworski, to po zawodzie takim samym jesteśmy !!! A działeczkę masz w baaardzo ładnym miejscu ! Życzę szybkich sukcesów w rozpoczęciu budowy i witam na mapie ostry, BW i peilin też już są ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 22.07.2003 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 jprzedworski, a czy zamierzasz się też pojawić na Grupie Kampinowskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts