Gość 14.07.2004 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Kto może mnie nanieśc na mapkę. Musuły koło Żabiej Woli przy katowickiej.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 18.07.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Ja już mam działeczkę od pół roku na południu tej mapki Teraz powoli udaje mi sie przekonać żonę do budowania Jesteśmy na etapie poszukiwań domku (już było parę wersji). Jak można to poproszę o zaznaczenie jaqbek-wieś Koryta (na razie mieszkam w Wawie). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 26.07.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 już na forum udzielam się troszkę więc czy dostane punkt na tej mapce budujemy i mieszkamy z zoną w Warszawie na Zaciszu na mapie to będzie jakieś 0,5 cm w dół od prostokąciku z numerem 8, jakoś pusto w tym miejscu czy nikt się nie buduję na tym osiedlu z forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek33 29.07.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Pozdrawiam Wszystkich mapowiczów ... mozecie mnie wpisac na tą mapkę ... w Zabkach obok Makro .... tam nikogo jeszcze nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwadrat 02.08.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Chętnie bym widział się na mapce ,z żoną budujemy w Błoniu 30 km od Warszawy w pobliżu pawcia7 ciut obok http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=18495&grupa=4&kat=0&a=kwad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 02.08.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 No to sie wita sasiada . W koncu ktos jeszcze w Bloniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Be.ata 02.08.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 A czy my załapiemy sie na mapkę? Witam WAs serdecznie i informuje, że zaczynamy budowe we wrześniu w Marylce koło Złotokłosu ,powiat piaseczyński Juz wiem ,że w okolicy buduje sie Jezier,troszke dalej ewa39...a czy moze ktos jeszcze? Pozdrawiamy, Beata z chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asm 09.08.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 a mozecie jeszcze mnie dopisac czy dorysowac , Gloskow kolo Piaseczna, tak miedzy *martš* a woytkiem, ale duzo blizej woytka pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 15.08.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 stawiam pierwsze kroki na forum, dlatego prosze o wyrozumiałość .jeśli chodzi o budowę to jestem na etapie decyzji administracyjnych ale działeczka jest. Oprócz chwastów rośnie na niej 2 metrowa sosenka. Pozostaje wziąć się za robienie syna .Jeśli można prosić o miejscówkę na mapie to w Skierdach za Legionowem po prawej stronie Modlińskiej. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janoush 16.08.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Od maja mam działkę, ale budować będę się za jakiś (dłuższy czas). Miejsce działki, to jakieś 70 metrów na północ od Whispera . Więc mozna zaznaczyć w tym samym miejscu na mapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 22.08.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Wielki Maco !!!! jeśli moźna o też bym się prosił o stosowny kwadracik mna mapce moje miejsce jest po drugiej stronie ul. Modlińskiej tylko troszkę wcześniej niż lokalizacja ,,FUGASA ,, przed Fortem Piątek od strony W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena-B 01.09.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Strasznie fajna ta mapka. Szkoda tylko, że w okolicach Otwocka takie pustki. Przecież tu jest tak pięknie. Ja narazie jeszcze w blokowisku w Otwocku. Przeniosłam się tu z Warszawy. Dom w sferze marzeń, więc nie wiem czy mi się kwadracik należy. Odnalazłam na mapce w moich okolicach arzesz, avzi, Emila. Pozdrawiam Was Wszystkich Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadra 02.09.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 To ja dobrych sąsiadów mam. I też chciałabym na mapkę - pola miedzy Kałęczynem a Kozerkami k. Grodziska Maz. My już mieszkamy, ale ogród to ciągle pole..."Pamiętajcie o ogrodach" to mój ulubiony obecnie kącik...Duża buziaKadra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi_s 07.09.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Witam wszystkich!Jeśli mozna to tez bym chciała być na tej mapce.My zaczynamy budowę w okolicach Konika a dokładnie w Michałowicach.Budujemy C-34. Jeszcze długa droga przed nami.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Zaporska 13.09.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 (edytowane) mo Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Edyta Zaporska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avocado 14.09.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Proszę o dodanie mnie do mapy forumowiczów. Ja wiem, to dopiero początki ale już tam całym sercem siedzę Jestem pomiędzy napisami Sulejówek, a Konik Nowy, na prawo ode mnie znajduje się dom nurniego. Najlepiej gdy kwadracik znajdzie się tuż nad "2" opisującą drogę do Mińska Mazowieckiego. Pozdrawiam bliższych i dalszych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 14.09.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 co się dzieję z mapką, od jakiegoś czasu nie dokonywana jest aktualizacja nadal mnie tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 16.09.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Witam i proszę o umieszczenie na mapie.Budowa w Świdrze (Otwocku) w takiej samej odległości od torów co arzesz ale po drugiej ich stronie. Bardzo dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozena maciek 16.09.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Ja też, ja też chce być na tej mapce. Łoziska, pod Piasecznem; domek już prawie cały stoi.Pozrawiam Bożena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamaWeroniki 21.09.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Dopiszcie i mnie, co? Nieporęt, nad samiuśkim Zalewem, domek zacznie sie budować na wiosnę ale ja bym już chciała byc na mapie Pozdrawiam sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts