gregor2 24.09.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Witam, bardzo podoba mi sie mapka.Jeżeli można by i mnie na niej umieścić było by miło. Miejscowość Marynino, przed Serockiem.Pozdrawiam twórcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tompia 27.09.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Witajcie I ja chciałbym sie dołączyć chociaż budowa pełną parą wystartuje dopiero na wiosnę 05. Aleksandrów koło Falenicy (linia otwocka) Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti4 28.09.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Mysle, ze warto by byo zaktualizowac te mapke...Jesli mozna, to prosze mnie zaznaczyc na trasie linii kolejowej W-wa-Piaseczno-Radom. Posiadam dzialeczke we wsi Ławki. Niestety nie ma jej na tej mapce ale lezy zaraz za Gabrielinem, powiedzmy, ze w połowie drogi pomiedzy Gabrielinem a torami oraz pol centymetra w dol. Gabrielin jest ponizej poziomej linii kolejowej przechodzacej przez linie glowna W-wa-Piaseczno-Radom. Wielkie dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał_B. 28.09.2004 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Witam Czy też mógłbym być umieszczony na mapie. Ursus pod Warszawą (rejon ul.Piastowskiej , stara część Ursusa) Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał_B. 28.09.2004 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Witam Czy też mógłbym być umieszczony na mapie. Ursus pod Warszawą (rejon ul.Piastowskiej , stara część Ursusa) Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 29.09.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Witam !!! proszę powiedzcie gdzie mam tę mapkę szukać aby ją obejrzeć ???gdyż stara robiona przez Maco jak widzę nie jest aktualizowana - a może się mylę ????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 30.09.2004 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 sam chciałbym dowiedzieć coś na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qura 07.10.2004 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Zaciekawiło mnie co to za mapa, z którego roku? Przez wisłę przechodzą 3 mosty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 17.10.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Dzień dooobry Kłaniam się nissssko i , tak,jakwszyscy tutaj o umieszczenie mojej parceli proszę. Na razie stoi na niej jedynie dom, ale, jak szanowny Urząd pozwoli (kto buduje w wawrze, ten wie , a kto nie buduje, ten pewnie niejedną historię w prasie codziennej przeczytać ) No ale nikt mnie nie zmuszał, żebym tam się osiedlał...., poza tym mankamentem chyba powinno być miło i przyjemnie. Do rzeczy teraz Wawer, miedzeszyn, róg ulic Draceny i Geranii, okolice Przewodowej,powiedzmy. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 09.11.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 WITAM JAK mógłby mnie ktos dopisac to poproszę Otwock " 12stej od Arzesza" nad torami przy Swidrze. dokładniej Otwock- Świder ul. Wiązowska rog Pogodnej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2004 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 kraftz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 26.11.2004 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Marcenka jeeeeeeszcze, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TópTuś 03.01.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Ni to jak wszyscy to ja tez Dzialeczka w Henryszewie kolo Żyrardowa, w sam raz tam gdzie kropka Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 06.01.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 WitamJeśli to możliwe to proszę o umieszczenie na mapce. Buduję w Markach, po sąsiedzku z Maluszkiem z góry dziękuję i pozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniska 17.02.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 witam, czy i my możemy się znaleźć na mapce? przy sprzyjających wiatrach ruszymy na wiosnę w robercinie, troche w prawo i w góre od*marty*, między napisem wola gołkowska a bobrowiec. pozdrawiam przyszlych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 22.02.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 A czy Minsk Mazowiecki to jeszcze okolice "grupy warszawskiej"? Bo na mapce to juz nie ma minska a wlasnie tam skonczylismy budowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 28.02.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 To ja też poprosze o zaznaczenie tak ok 0,5 cm nad nazwą Łomna( nad łomiankami) przy żółtej trasie, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikki 30.03.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Czy mogę prosić o zaznaczenie mnie na mapie? Budowa ruszy w Słupnie , niedaleko od Ma®tado. Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 30.03.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 No to poprosze o dopisanie do mapki. Miejscowość Kolonia Warszawska, na tej mapie, to wypadnie gdzieś miedzy trasą nr7 a miejscowością Antoninów, bliżej siódemki. Jest tam namalowany nawet jakis zagajnik Pzdr ps. mam takie wrażenie, ze chyba mapka nie jest aktualizowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 15.04.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Witam Wszystkich, Dorysujcie mnie do mapy (Maco, please)....nasz Dom(ek) stanie na Białołęce ul. Gryfitów .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts