Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mapa forumowiczów grupy warszawskiej

Maco

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 287
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Mam znajomych na Suchej :lol:

Ja obecnie mieszkam na Targówku :)

więc póki co to grupa Warszawska...

Będę sie budować w Wólce Mlądzkiej koło Otwocka, dokładnie jakieś 1,5 kilometra od Szosy Lubelskiej - czy też mozna mnie zaliczyć do grupy Warszawskiej?

Przyznaję, że bardzo by mnie to ucieszyło... :oops:

witam moze nie buduje domu ale wlasnie na dniach odbieram pierwsze swoje mieszkanko na Tarchominie :) a ze od pewnego czasu jestem biernym uczestnikiem tego forum postanowilam sie przywitac :) niewatpliwie jest to wielka skarbnica wiedzy i bardzo fajnie sie czyta ;)

pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia z realizacji swoich marzeń :)

WITAM. CZĘSTO ZAGLĄDAM NA FORUM. MAŻY MI SIĘ BUDOWA DOMKU.NIESTETY NIE MAM JESZCZE NAWET DZIAŁKI. MOŻE KTOŚ SŁYSZAŁ O NIEDROGIEJ DZIAŁCE GDZIEŚ NA POŁUDNIU .MIESZKAM W BLOKU W PIASECZNIE I PASUJE MI TAMTA OKOLICA.

Cześć wszystkim nowym i starym biernym i aktywnym bywalcom !Zaliczm się do już aktywnych .Pozazdrościliśmy(ja i jeszcze 2 psiki) tych emocji związanych z budową domu!od 2004planowaliśmy nasz domek,z wielkich planów murowanej chałupy co to jej atom.....Został mały dom z bala.Ale też pikny i duuuuuuuuużo tańszy!A co EMOCJI dostarczył.Parę ekip go budowało i każda coś spartoliła! :cry: :evil: Mimo to mam już nowy beret i łopatę i TA WIOSNA JEST NASZA!!!! 8)

Sylwio, nowy beret? Mohairowy? :D :wink: Z antenką, czy bez? :wink: :D :D

Beret mam FILCOWY Z ANTENKĄ I GUMOFICE W ZESTAWIE BYŁY!

Ale aby uniknąc podobnych uchowaj boże insnuacji to chuścinę przyodzieję !! :p :p :wink: A na mszę chodzę a jak że -ale głupot nie

słucham.Mam nadzieję żeś po mojej stronie!!(Sami klerycy sobie winni!!) :evil:

Zapomniałam powiedzieć gdzie te chałupeeee my ze starym budujem..pod Płońskiem gmina Dzerzążnia StarczewoWielkie.

Popularnie zwana przez zaprzyjaźnionych WICHURĄ

:p :p

• 2 weeks później...

to ja też poproszę o naniesienie mnie na mapę.

zaczynam budowę na wiosnę na Białołęce, ul. Ornecka na połączeniu z Przyleśną (która jest już w gminie Nieporęt). Na tym połączeniu trzeba odejść kawałek w prawo - tak jak idzie granica W-wy.

pozdrawiam

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

Zbudujemy taką leśniczówkę w lesie pod Warszawą

Nasz WB-3388

Wybieraliśmy długo, bo był na to czas, założenie było takie, żeby drogo nie kosztował, bo na tym miejscu stoi obecnie domek letni. Materiał z niego sprobujey wykorzystać w nowym. Mamy zgodę na zmianę technologii na jednowarstwową bloczki Fortis, reszta to drewno, zarówno ściany działowe jak i strop nie mówiąc o dachu.

Pozdro