annaz 16.12.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Dawno tu nie zagladalam... Ale jak sie okazuje to mieszkamy tez blisko, no nie? a nawet blizej niz by sie wydawac moglo... no blisko baardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.12.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Dzień dobry, Ja dopiero zaczynam i to bardzo zaczynam..nawet nie jestem inwestorem - mam nadzieję szybciutko to zmienić. Będę budować na ul. Suchej na Zaciszu Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 13.01.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Mam znajomych na Suchej Ja obecnie mieszkam na Targówku więc póki co to grupa Warszawska... Będę sie budować w Wólce Mlądzkiej koło Otwocka, dokładnie jakieś 1,5 kilometra od Szosy Lubelskiej - czy też mozna mnie zaliczyć do grupy Warszawskiej? Przyznaję, że bardzo by mnie to ucieszyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 13.01.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 witam... czy mnie też można dopisać do mapki? mam działkę w Starych Babicach tuż przed miejscowością Zielonki - tuż obok Marsjanki ale ok. dwóch milimetrów w kierunku Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cookie 13.01.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 witam moze nie buduje domu ale wlasnie na dniach odbieram pierwsze swoje mieszkanko na Tarchominie a ze od pewnego czasu jestem biernym uczestnikiem tego forum postanowilam sie przywitac niewatpliwie jest to wielka skarbnica wiedzy i bardzo fajnie sie czyta pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia z realizacji swoich marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W_W 13.01.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 WITAM. CZĘSTO ZAGLĄDAM NA FORUM. MAŻY MI SIĘ BUDOWA DOMKU.NIESTETY NIE MAM JESZCZE NAWET DZIAŁKI. MOŻE KTOŚ SŁYSZAŁ O NIEDROGIEJ DZIAŁCE GDZIEŚ NA POŁUDNIU .MIESZKAM W BLOKU W PIASECZNIE I PASUJE MI TAMTA OKOLICA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ranczo 18.01.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Witam wszystkich jestem z Warszawy a domku nie buduję tylko remontuję pod Korczewem w woj. Podlaskim. Remont jest gorszy od budowy, już wiem coś o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 19.01.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Cześć wszystkim nowym i starym biernym i aktywnym bywalcom !Zaliczm się do już aktywnych .Pozazdrościliśmy(ja i jeszcze 2 psiki) tych emocji związanych z budową domu!od 2004planowaliśmy nasz domek,z wielkich planów murowanej chałupy co to jej atom.....Został mały dom z bala.Ale też pikny i duuuuuuuuużo tańszy!A co EMOCJI dostarczył.Parę ekip go budowało i każda coś spartoliła! Mimo to mam już nowy beret i łopatę i TA WIOSNA JEST NASZA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.01.2006 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Sylwio, nowy beret? Mohairowy? Z antenką, czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 24.01.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Beret mam FILCOWY Z ANTENKĄ I GUMOFICE W ZESTAWIE BYŁY! Ale aby uniknąc podobnych uchowaj boże insnuacji to chuścinę przyodzieję !! A na mszę chodzę a jak że -ale głupot nie słucham.Mam nadzieję żeś po mojej stronie!!(Sami klerycy sobie winni!!) Zapomniałam powiedzieć gdzie te chałupeeee my ze starym budujem..pod Płońskiem gmina Dzerzążnia StarczewoWielkie. Popularnie zwana przez zaprzyjaźnionych WICHURĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Towita 25.01.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Jeżeli to możliwe, bardzo proszę o wpisanie nas w Prażmowie. Właśnie zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewsco 29.01.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 WITAM!!! My też wreszcie zaczynamy, po roku załatwiania formalności od 1 marca chcemy zacząć naprawdę i zrobić wykop a potem całą resztę .. Budowa w Łomiankach Pozdrawiam P.S.czy ktoś wie jak się wstawia zdjęcie do profilu bo nie mogęsobie z tym poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa1719500118 03.02.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Ja też chcę być na taj mapie Budowę rozpoczynam wiosną w Józefinie pomiędzy budową nurni a torami (może trochę bliżej torów) Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2006 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 to ja też poproszę o naniesienie mnie na mapę. zaczynam budowę na wiosnę na Białołęce, ul. Ornecka na połączeniu z Przyleśną (która jest już w gminie Nieporęt). Na tym połączeniu trzeba odejść kawałek w prawo - tak jak idzie granica W-wy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_ml 06.03.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam! Ja również zaczynam w tym roku, na razie odebrałam plany muratora C34. Proszę o wpisanie mnie na mapkę w Łomnej (okolica Łomianek) w stronę Nowego Dworu przy napisie Łomna na mapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol13 09.03.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Jest już ktoś z Ustanowa??? Zapraszam http://www.ustanow.info.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 09.03.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 czy gdzies mozna znaleść aktualną mapę ????J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 12.03.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Witam, czy mapa nadal żyje i można się do niej dopisać? W tym roku zaczynamy budowę - działkę mamy w Rembertowie przy ulicy Magenta. Czy to możliwe, że nie ma nikogo z Rembertowa oprócz nas?? Mapa w tym miejscu strasznie pusta... Pozdrawiamy,EiM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 28.03.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Zbudujemy taką leśniczówkę w lesie pod WarszawąNasz WB-3388Wybieraliśmy długo, bo był na to czas, założenie było takie, żeby drogo nie kosztował, bo na tym miejscu stoi obecnie domek letni. Materiał z niego sprobujey wykorzystać w nowym. Mamy zgodę na zmianę technologii na jednowarstwową bloczki Fortis, reszta to drewno, zarówno ściany działowe jak i strop nie mówiąc o dachu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 28.03.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Proszę umieścić naszą roz-budowę tuż nad literą Ś w nazwie podkowa le Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts