Bellucci 20.05.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Witam, ja też chętnie wpiszę sie na mapkę miejscowość Zalesie przy trasie katowickiej,za Siestrzeniem, niedaleko Musuł i Radonii. Pozdrawiam wszystkich sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 25.05.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Ja buduję się we wsi Faszczyce Stare, na południe od Błoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 22.06.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witam! Z radością dołączam do grupy. Klikam jeszcze ze Śródmieścia Warszawy, ale duszą i sercem jestem w Dąbrowie Chotomowskiej. Poproszę o znaczek na mapce (gmina Jabłonna)[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka_76 24.06.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 I nas dołączyć proszę. Warszawa Wawer. Trakt Lubelski przy Spadowej. Niedaleko od Płowieckiej.Rozpoczynamy na wiosnę 2008.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRYMUS_BMW 13.07.2007 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 i ja z chęcią dołącze do mapy poprosze o wpis tak 1 cm nad goomisia i 2mm w prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ensignx 03.11.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Poprosze o wprowadzenie mnie na mapę: Buduję w Rembertowie pomiędzy ulicami Chełmżyńską i Szeroką,na wysokości ul. Stelmachów 50metrów w kierunku liniii kolejowej biegnącej równolegle do tej ulicy. Czy te informacje pozwolą Wam nanieść mnie na mapę ?Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.01.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 czy ktoś mądry może wie, jak można uaktualnić tę mapę? http://www.szalega.com/Forum/mapa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 05.08.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 hej chyba się kwalifikuję do tej grupy... Ktoś może zaktualizować mnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts