Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mapa forumowiczów grupy warszawskiej

Maco

Recommended Posts

Czemu nie. W tak doborowym towarzystwie!

Choć czuję się, jak na estradzie w świetle reflektorów. A ja raczej nie pcham się na pierwszą linię. Trochę źle sobie nicka wymyśliłem. Trochę sztywny i zbyt "jawny". Najpierw myślałem, że załatwię kilka postów i zniknę. Ale sprawy tak zaszły daleko, że się od znanej wam wszystkim roboty budowlanej nie wymigam, a szkoda mi już zaczynać z nowym nickiem od zera.

• Odpowiedzi 287
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

zgłaszam się na mapę - Blizne Jasińskiego vis-a-vis osiedla Groty.

Mamy tam działkę od dwóch lat, teraz kończymy projekt i załatwiamy przyłącza i szukamy ekipy, a na wiosnę ruszamy z budową. My - tzn. mąż, ja i dwójka maluchów (3 lata i 10 miesięcy).

Pozdrawiam wszystkich mapowiczów.

Joasia.

wg,

już jesteś... :) Czy dobrze postawiłem kwadracik ?

Joasiu,

jesteś 40-ta !!! (na mapie ;) ) Gratulacje !

No i szczególne pozdrowienia dla rodzinki - u mnie 4 lata i 3 miesiące... :)

świerszcz,

rozpoczynasz kolejną dzieisątkę mapowiczów... :)

A na grupie kampinowskiej to Cię namawiałem do mapy zanim przeczytałem tutaj...

Czy można się dopisać do sympatycznego grona "z Mazowieckiego"?

Remontujemy w Kuklówce Radziejowickiej (działamy w szóstkę: moja lepsza "połówka", przyszła "teściówka" :o , ja oraz dwa pieski i kotek). Jeszcze daleka droga przed nami... :roll:

Jak najprościej nanieść nas na mapkę? Jest taki prostokącik oznaczający trasę 579... przedłużyć lewy bok tego prostokąta pionowo w dół tak, by przeciąć żółtą trasę i zatrzymać się przed (nad) szarą kreską - i już! To tutaj!

Dzięki 8)

Pearl