Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mapa forumowiczów grupy warszawskiej

Maco

Recommended Posts

• Odpowiedzi 287
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Czesc,

lokalizacja : Halinów a wlasciwie Dluga Koscielna mamy nawet ulice ! :D (Powstania Styczniowego albo Pwostancow...). NA razie witar hula w krzalkach i bujnej trawie ale juz w przyszlym roku...;-)

Stawiamy blizniaka , mamy projekt ETN-19 z wlasnymi dodatkaim , juz rozpoczeta wojenke w Energetyce :evil: i .......plany...plany...plany...

pozdarwiam serdecznie

Aga

Jak sie umiescic na mapce? :o

Melduję się na forum. Do Maco na priva wysłałem następujący mail:

Gratuluję pomysłu i wykonania. Chciałbym dołączyć do mapki. Buduję w Ostrówku gmina Dąbrówka na trasie Radzymin - Józefów - Kuligów, troszkę wyżej na mapie niż Darth_Maul. Proszę o postawienie kwadracika powyżej "O" ponad drogą. Do niego też napiszę bo narzeka że jest osamotniony.

Pozdrowienia

Paweł Jarzembowski

• 2 weeks później...
A ja jestem z Wesołej. Czy ktoś jeszcze?

Cześć Pat

Ja jestem z Wesołej (dokładnie z Zielonej) od urodzenia. Bardzo kocham to miejsce i bardzo ci zazdroszczę, że budujesz się właśnie w Wesołej. Ja niestety ze względu na ceny działek powędrowałam trochę dalej w stronę Mińska. Ale co tam i tak do przyjaciół mam tylko 10 min. samochodem.

Pozdrowienia

• 2 weeks później...
Jeśli można, proszę o znaczek na mapce między Zalesiem G. a Jazgarzewem (najbliżej mam do Woytka). Doszedłem do surowego otwartego. Obecnie walczę z kamieniarzami, bo zachciało mi się piaskowca"dzikówki" na części elewacji. Architekt miał rację, kiedy przestrzegał, że mało którzy mają pojęcie jak to zrobić. Moim nie pomogły nawet oględziny wzorcowego układania przed rozpoczęciem pracy, ani wielokrotne tłumaczenia co jest źle. Pozdrawiam wszystkich

• 2 weeks później...

Dziewicza forumowiczka (mimo że Mama Misi)prosi o kropeczkę w Sierakowie koło Radzymina.

Jest drugi w Puszczy Kampinoskiej-wiem bo facet od więźby dachowej chciał tam jakiejś kobiecinie zrzucić moje murłaty i krokwie na podwórko

Podobno strasznie go zelżyła i wtedy do mnie zadzwonił.Pozdrawiam :wink:

• 1 month później...