automik 26.08.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 No to ja też mogę - bo ziemia rozgrzebana. Buduję w Pruszkowie obok BW - samiutka granica z Piastowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 27.08.2003 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 maluszek.... bede pamiętał pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.08.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Darth - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHUN 10.09.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 WITAM ZACZĄŁEM BUDOWĘ W KOBYŁCE K/WA-WY , CZY MOGĘ WSKOCZYĆ NA MAPKĘ ? NIE UKRYWAM ŻE JESTEM NOWY NA FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 10.09.2003 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Ja też poproszę na mapę: Kwirynów (gmina Stare Babice). Do końca roku stan surowy, a potem się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 12.09.2003 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Czesc, lokalizacja : Halinów a wlasciwie Dluga Koscielna mamy nawet ulice ! (Powstania Styczniowego albo Pwostancow...). NA razie witar hula w krzalkach i bujnej trawie ale juz w przyszlym roku... Stawiamy blizniaka , mamy projekt ETN-19 z wlasnymi dodatkaim , juz rozpoczeta wojenke w Energetyce i .......plany...plany...plany... pozdarwiam serdecznie Aga Jak sie umiescic na mapce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorówkaG 17.09.2003 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Bardzo proszę o znaczek w Borowej Górze pod Serockiem. Dom już prawie jest, trochę niekompletny ale nad nim pracujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotruspan2000 23.09.2003 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 witam na forum i prosze o dopisanie na mapke wies Marianow to samo miejsce co Marcin M pierwszy sasiad znaleziony pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 29.09.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Melduję się na forum. Do Maco na priva wysłałem następujący mail:Gratuluję pomysłu i wykonania. Chciałbym dołączyć do mapki. Buduję w Ostrówku gmina Dąbrówka na trasie Radzymin - Józefów - Kuligów, troszkę wyżej na mapie niż Darth_Maul. Proszę o postawienie kwadracika powyżej "O" ponad drogą. Do niego też napiszę bo narzeka że jest osamotniony.PozdrowieniaPaweł Jarzembowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 07.10.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 A ja jestem z Wesołej. Czy ktoś jeszcze? Cześć Pat Ja jestem z Wesołej (dokładnie z Zielonej) od urodzenia. Bardzo kocham to miejsce i bardzo ci zazdroszczę, że budujesz się właśnie w Wesołej. Ja niestety ze względu na ceny działek powędrowałam trochę dalej w stronę Mińska. Ale co tam i tak do przyjaciół mam tylko 10 min. samochodem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 09.10.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Czy moge poprosić o umieszczenie? Wycinki Osowskie, Gm. Żabia Wola przy Katowickiej, między Wólką Żabiowolaską (jedyny wiadukt w tej okolicy nad Katowicką) a Musułami. Za chwile będziemy mieli dach i nasz domek zacznie być podobny do ludzi tzn. do domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAS 16.10.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Ja też poproszę Radzymin pozdr. RAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hogata 17.10.2003 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Witam wszystkich,to mój pierwszy wpis na forum Tydzień temu zaczęłam budowę w Czeczotkach, gm Czosnów i baardzo bym prosiła o kawałeczek miejsca na mapce Mam wieeele pytań ,ale na początek postaram się zapoznać z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 17.10.2003 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Ja też, ja też gm. Halinów koło Zakrętu droga na Mińsk Mazowiecki Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 28.10.2003 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Jeśli można, proszę o znaczek na mapce między Zalesiem G. a Jazgarzewem (najbliżej mam do Woytka). Doszedłem do surowego otwartego. Obecnie walczę z kamieniarzami, bo zachciało mi się piaskowca"dzikówki" na części elewacji. Architekt miał rację, kiedy przestrzegał, że mało którzy mają pojęcie jak to zrobić. Moim nie pomogły nawet oględziny wzorcowego układania przed rozpoczęciem pracy, ani wielokrotne tłumaczenia co jest źle. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenna Kielan 29.10.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Jeśli można, proszę o znaczek na mapce między Zalesiem G. a Jazgarzewem (najbliżej mam do Woytka). Ja też buduję w tej okolicy i proszę o zaznaczenie mojej budowy we wsi Łoś Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martado 07.11.2003 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Dziewicza forumowiczka (mimo że Mama Misi)prosi o kropeczkę w Sierakowie koło Radzymina. Jest drugi w Puszczy Kampinoskiej-wiem bo facet od więźby dachowej chciał tam jakiejś kobiecinie zrzucić moje murłaty i krokwie na podwórko Podobno strasznie go zelżyła i wtedy do mnie zadzwonił.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkotek 07.12.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 Skoro Darth Maul i ppp.j czują sie osamotnieni proszę o kropeczkę w Dąbrówce . Na razie stan surowy - za chwilę będzie zamknięty. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 07.12.2003 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 Witaj pkotek na forum. Jak będe w gminie to zajżę tylko gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkotek 07.12.2003 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 Ta ulica jeszcze nie ma nazwy ale jest prostopadła do Kościuszki. Obok latem był bar "U Kolora" czy jakoś tak ale już nie działa. Miło mi będzie Cie poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts