minuszka 10.12.2003 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Witam serdecznie wszystkich Ja tez prosze o "naniesienie mnie" na tej mapce Raszyn a ściślej Rybie. Na razie stan surowy otwarty, aktualnie walcze z oknami i jakoś pomału,pomału............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolcia 10.12.2003 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 ja budować będę w Pyrach. To końcóweczka Warszawy, przed Piasecznem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markos 11.12.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 A ja w Piasecznie. Dokładnie to w Zalesiu Dolnym. Desperacko jeszcze buduje i mam nadzieję, że dodatki do betonu pozwolą zalać strop nad parterem jeszcze w tym roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 12.12.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Maco, a mógłbyś i mnie umieścić na tej mapce???, ja już zbudowałem w tym roku stan surowy, dzielnica Białołęka, a tak na marginesie to może by zrobić któregoś dnia taki zjazd forumowiczów z grupy warszawskiej, spodkać się pogadać troche, pogrillować, pochlać hahaha, byłoby fajooowo ja jeszcze nie byłem na żadnym spodkaniu forumowiczów bo nikt mnie nie zaprosił ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 14.12.2003 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2003 Kochani, przepraszam Was serdeczeni za kosmiczne opóźnienie w umieszczaniu na mapce. Mam troszkę mało czasu (dzeciaki chore, w pracy zawał, budowa ruszyła,...). Mam nadzieję, że wykażecie cierpliwość i zrozumienie. Obiecuję, że najpóźniej po Świętach nadgonię i wszyscy będą mieli swój kwadracik ! Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.12.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2003 Kochani, w sprawie spotkań zapraszam do przeglądania grupy warszawskiej. Tam zamieszczamy ogłoszenia o spotkaniach,na które zapraszamy WSZYSTKICH. Aktualnie szykuje sie spotkanie więc proszę śledzić uważnie. ps.W-wa Biker-zapraszamy serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.12.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Witam wszystkich Czytam forum od dluzszego czasu, ale dopiero teraz zdecydowalem sie ujawnic Jestem na etapie finalizacji zakupu dzialki (wlasnie jest decyzja Agencja Nieruchomosci Rolnictwa) w Rudzie kolo Tarczyna - prosze o dodanie na mapce. Planujemy rozpoczac budowe na wiosne, tyle ze wciaz jeszcze szukamy projektu. Wszystkich serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mireks6 16.12.2003 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Witam.Ja jestem na takim samym etapie jak Whisper, z tym że ja SWÓJ WYMARZONY projekt upolowałem. W związku z tym proszę o naniesienie na mapkę w Siedlcach (obrzeża od strony płn-wsch)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 28.12.2003 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2003 Maco ja też, ja też chciałbym mieć swój "kwadrat" Błonie, droga na Bieniewice, nad stacją Witanów ciut bliżej Błonia. Serdeczne dzięki Pozdrawiam wszystkich i szalonego sylwestra życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 02.01.2004 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Umieściłem takie kwadraciki:BOHUN, Mwanamke, Piotruspan2000, Jolka, RAS, Hogata, nurni, Tomasz M. , Marzenna Kielan, Mar(t)ado, minuszka, Jolcia, markos, Whisper, Mireks6, Szymeq jest nas teraz 85 !!! W-wa Biker, podaj dokładniej Twoje namiary bo Białołęka to duży obszar... Najlepszego w 2004 roczku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markos 02.01.2004 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Umieściłem takie kwadraciki: BOHUN, Mwanamke, Piotruspan2000, Jolka, RAS, Hogata, nurni, Tomasz M. , Marzenna Kielan, Mar(t)ado, minuszka, Jolcia, markos, Whisper, Mireks6, Szymeq jest nas teraz 85 !!! W-wa Biker, podaj dokładniej Twoje namiary bo Białołęka to duży obszar... Najlepszego w 2004 roczku ! Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 03.01.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2004 Macoprosiłam o umieszczenie naszej budowy na mapie w grupie warszawskiej.Czy jest, to możliwe? Nasza budowa to ul.Polna od ul.Okólnej w Chotomowie gm.Jabłonna Dzięki Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 04.01.2004 02:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Cześć wszystkim Ja buduję się w Błoniu i fajnie by było gdybym zaistniał na tej mapce bo jak na razie pusto w tym Błoniu że HO HO. Dziwne - kupa ludzi sie tam buduje - moze nie czytają forum ?? Dziwaki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 05.01.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Maco, Wielkie dzięki za mapkę . Czuję się bardzo dowartościowany tym kwadracikiem. Pomyślności i ...jaki może być odpowiednik "stopy wody pod kilem" w budownictwie?..., a w każdym razie: szczelnego dachu w 2004 (i później). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 05.01.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Maco mam prośbę - troszkę nie w tym miejscu jest moj kwadracik tak na realu jakieś 2km za daleko od Błonia. Na mapce to będzie zaraz nad stacją Błonie lekko w lewo pod drogą. Przepraszam za zamieszanie ale to chyba ja się pomyliłem pierwszym razem . Pozdrawiam i dziękuję- fajny poysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 05.01.2004 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Szymeq,poprawiłem. Jest dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 05.01.2004 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Spoko thx. Jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 05.01.2004 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Dzięki za umieszczenie na mapie - wygląga teraz ona o wiele lepiej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 06.01.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Maco! Dzięki za umieszczenie nas na mapce. Tylko mój kwadracik trzeba przesunąć w prawo.Na granicy z Legionowem jak kończy się ta żółta linia. Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 07.01.2004 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Maco! Dzięki za umieszczenie nas na mapce. Tylko mój kwadracik trzeba przesunąć w prawo.Na granicy z Legionowem jak kończy się ta żółta linia. Pozdrawiam Kasia Kasiu, zmieniłem. Czy teraz dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts