Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mapa forumowiczów grupy warszawskiej

Maco

Recommended Posts

• Odpowiedzi 287
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Maco, a mógłbyś i mnie umieścić na tej mapce???, ja już zbudowałem w tym roku stan surowy, dzielnica Białołęka, a tak na marginesie to może by zrobić któregoś dnia taki zjazd forumowiczów z grupy warszawskiej, spodkać się pogadać troche, pogrillować, pochlać :wink: hahaha, byłoby fajooowo :D ja jeszcze nie byłem na żadnym spodkaniu forumowiczów bo nikt mnie nie zaprosił :cry: ................... :D

Kochani,

przepraszam Was serdeczeni za kosmiczne opóźnienie w umieszczaniu na mapce. Mam troszkę mało czasu (dzeciaki chore, w pracy zawał, budowa ruszyła,...). Mam nadzieję, że wykażecie cierpliwość i zrozumienie. Obiecuję, że najpóźniej po Świętach nadgonię i wszyscy będą mieli swój kwadracik !

Dzięki !

Kochani,

w sprawie spotkań zapraszam do przeglądania grupy warszawskiej.

Tam zamieszczamy ogłoszenia o spotkaniach,na które zapraszamy WSZYSTKICH.

:D

Aktualnie szykuje sie spotkanie więc proszę śledzić uważnie.

;)

ps.W-wa Biker-zapraszamy serdecznie! :D

Witam wszystkich

Czytam forum od dluzszego czasu, ale dopiero teraz zdecydowalem sie ujawnic :wink: Jestem na etapie finalizacji zakupu dzialki (wlasnie jest decyzja Agencja Nieruchomosci Rolnictwa) w Rudzie kolo Tarczyna - prosze o dodanie na mapce. Planujemy rozpoczac budowe na wiosne, tyle ze wciaz jeszcze szukamy projektu.

Wszystkich serdecznie pozdrawiam

• 2 weeks później...

Umieściłem takie kwadraciki:

BOHUN, Mwanamke, Piotruspan2000, Jolka, RAS, Hogata, nurni, Tomasz M. , Marzenna Kielan, Mar(t)ado, minuszka, Jolcia, markos, Whisper, Mireks6, Szymeq

jest nas teraz 85 !!!

W-wa Biker, podaj dokładniej Twoje namiary bo Białołęka to duży obszar...

Najlepszego w 2004 roczku !

Umieściłem takie kwadraciki:

BOHUN, Mwanamke, Piotruspan2000, Jolka, RAS, Hogata, nurni, Tomasz M. , Marzenna Kielan, Mar(t)ado, minuszka, Jolcia, markos, Whisper, Mireks6, Szymeq

jest nas teraz 85 !!!

W-wa Biker, podaj dokładniej Twoje namiary bo Białołęka to duży obszar...

Najlepszego w 2004 roczku !

Dziękujemy :D