Jezier 07.01.2004 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Mamy chyba najliczniejszą mapę na forum Przydałoby się tylko więcej linków do stron forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 07.01.2004 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Linki by się przydały... Mam nadzieję, że niedługo dobijemy do setki kwadracików ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 08.01.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 MACO Jest super! Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 08.01.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Właśnie próbuję zdobyć troszkę miejsca na serwerze kumpla, może się uda to pokażę co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 08.01.2004 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Jak widać znalazłem sobie kawałek serwerka Chwilowo w testach no i muszę coś sensownego tam umieścić . Kurczę ale będzie fajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 09.01.2004 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Świetnie !!! Czy chcesz zatem, żeby z Twojego nicka na mapie był link do Twojego serwerka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 09.01.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Jeśli istnieje taka możliwość to z chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 09.01.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Stronka startowa już działa . Narazie tylko startowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 10.01.2004 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Fajne to zdjęcie ze świerszczem ! Dodałem na mapce podkreślenie do Twoego nicka i odnośnik do Twojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 10.01.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Świetnie serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 12.01.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Pragnę poinformować szanownych forumowiczów, że zdjątka mojej "chacjendy" są do oglądnięcia . Jakość nie powala na kolana ale zobaczyć można. Już się nie mogę doczekać wiosny PS może ma ktoś namiar na piaskowca ( będę potrzebował duuużo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 14.01.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Maco chciałem podać dokładniejsze namiary mojego domku (do umieszczenia mnie na mapce ) tj.Białołęka przy ulicy Białołęckiej ok.1,5 km od Trasy Toruńskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 19.01.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Witam wszystkich pragnę poinformować Wszystkich, że moja stronka pracuje już na pełnych obrotach . Wszystko gra i buczy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 20.01.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Witam,Stronka fajna, tylko jest jeden drobny błąd. Przy przeglądaniu zdjęć domu wstecz, przy czwartym zdjęciu wyskakuje błąd (nie może znaleźć URL). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 22.01.2004 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Czesc, my tez chcemy byc na mapce. Poprawimy statystyke kwadracikow. Nasz domek bedzie w Budach Grzybek, tuz obok Opoki (bok w bok) w strone Pearl. Dziekujemy!Bobo30 (z rodzina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 02.02.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Cześć, Czy ja również mógłbym prosić o umieszenie mnie na mapce? Budujemy w Granicy koło Komorowa, mniej więcej jest to w tym samym miejscu co jest kwadracik Ostrego.Z góry dzięki i pozdrawiam serdecznieTommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 02.02.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Dzięki jprzedworski, za uwagę postaram się to naprawić. Chilowo trudności natury sprzetowej - zmiana. Ale niedługo powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martado 04.02.2004 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Mam prośbę-mój kwadracik jest super :D ale troszkę nie w tym miejscu czy mogę prosić o przesunięcie na trasę Sieraków-Wólka Radzymińska zaraz za napisem Sieraków(mieszkam na początku).Dzięki za umieszczenie na mapce.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad 05.02.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 hi! poprosze o kwadracik w Nowym Prażmowie. na wiosne zamierzamy rozpoczac budowe. na razie stoi tylko drewniana szopa. m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 06.02.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Maco!Proszę ponownie o zaznaczenie nas na mapce. Odrano Wola, zaraz przy granicy Grodziska Maz. Miejscowość jest na prezentowanej mapie, na południu, zaraz pod nickiem Alicjanka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts