Darth_Maul 23.02.2004 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witam haaa... ponownie... po bardzo długiej nieobecności ponownie sie pojawiam i ty mała zmiana... NIE BUDUJE a ....... REMONTUJE. Zamieniłem swoje mieszkanie na dom do wykończenia w Serocku... I jestem bardzo szczęsliwy... zatem Bardzo prosze o zmiane mojego miejsca na mapce z Kołakowa na Serock ! Jeszcze raz witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_g 23.02.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Maco, dołącz nas prosimy do mapki. Zaczynamy w tym roku w okolicach Chynowa, (na mapie - przy przecięciu linii kolejowej z drogą Budziszynek-Barcice). Jesteśmy chyba najdalej wysunięci na południe Może ktoś zawita w te strony? To tylko 40 km z Ursynowa... Ania i Heniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kleo 24.02.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Hej Marco, Umieść nas proszę na mapce w Zgorzale. Mamy nadzieję wyjść z ziemi wiosną Cezar i Kleo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 24.02.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Pozdrawiam wszystkich. Ja buduję na Białołęce, ul Kobiałka właśnie tam gdzie są literki gg. Bardzo proszę o doklejenie mnie do mapki. pzdr angelo44 Witaj, Cieszę się że okolica się zaludnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stan33 24.02.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 [/colorWitam wszystkich,prosze o wpisanie mnie na mapke w m. Żelechów, okolice Grodziska i Żabiej Woli,'zaczynam w kwietniu czekam jeszcze na pozwolenie na bdowe i muszę przebudować sieć drenarską.Wszyskich, którzy mogą podzielić się każdą wiedzą zapraszam na priv odpowiem też na każde pytanie (w miare możliwości)......Pozdrawiam,Stach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 24.02.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Witaj Stan33!Zapraszamy, w sprawach lokalnych, do grupy nadarzyńsko-grodziskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stan33 24.02.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 MACO - Szanowny Panie ADMINISTRATORZE MAPKI,PRZEPRASZAM ŻE NIE ZWRÓCIŁEM SIE ODRAZU W TEN SPOSOB,mysle ze mimo to mogę liczyc na miejsce na mapceStach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stan33 24.02.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Dzieki Marzek,chyba juz kiedys tam trafilem ale nie mam za bardzo czasu na forum , mimo to bede sie staral...Stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 01.03.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 WitamPonieważ Maco przekazał mi mapke, a właściewie przekazał mi administrowanie mapką, bo naturalnie mapa jest cały czas jego, zapraszam Was pod nowy adres http://strony.aster.pl/muller/ Jest to moja stronka, która dopiero ożywa, ale MAPKA działa i w dalszym ciagu można sie na nia zapisywać. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 01.03.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Super, że istnieje ta mapka. Bardzo proszę o zaznaczenie też naszej budowy. Buduję się w Góraszce. (Pod Moirą ) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelo44 02.03.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Dzieki GG za powitanieGdzie konkretnie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
api 02.03.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 witam wszystkich budującychjestem tutaj nowy, buduję na Białołęce, na mapce obok (prawa strona)W-Wa Bikerapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 02.03.2004 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Prosze o kilka dni cierpliwości. Wszystkich umieszcze na mapce.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 03.03.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Darth_Maul "Ty Zdrajco" Zamieniłeś piękne ziemie zaRadzymińskie na jakiś tam Serock. Życzę Ci szybkiego wykończenia (oczywiście domu). A ja pozostaję z pkotkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 04.03.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 ppp.j jakbys został wyrolowany przez właściciela to tez pewnie byś uciekł.. no tak czasami sie przytrafia, ze gość 2 razy sprzeda tą sama działke. Tyfus jeden. Ale nie martw sie dzieli nas mało kilometrów .. mozna droga a mozna i wpław hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 12.03.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Witam nowego admina mapki w-wskiej! Bardzo uprzejmie poproszę o umieszczenie kwadracika „pawelko” w Gołąbkach (tak gdzieś w połowie drogi między „halszka1938” a „Joasia”). Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vector 19.03.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Witam wszystkich sedrecznie,a w szczególności pomysłodawcę i obecnego admina mapy.Za tydzień rozpoczynam budowę, a właściwie rozbudowę domu na Okęciu.Bardzo chciałbym znaleźć się wśród tak sznownego towarzystwa na mapie.Lokalizacja: po północno-zagodniej stronie trasy Wwa-Katowice, w linii prostej nad MINUSZKĄ i dokładnie na wschód od m. Opacz Wielka. PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pamuk 24.03.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Witam serdecznie wszystkich mazowieckich forumowiczów . Zaczynam budowę w maju w Markach, między ulicami Chopina i Szymanowskiego. Trochę przed Maluszkiem i bliżej głównej ulicy Piłsudskiego. Drogi Darth_Maul proszę Cię serdecznie o dorysowanie kwadracika w tym miejscu. Już to widzę, to będzie piękna mapka z zaznaczonym moim domkiem Ha,Ha,Ha Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 24.03.2004 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Pozdrowionka dla wszystkich budujacych, tych nowych i tych zaprawionych w bojach . No niech się wreszcie zrobi ciepło, bo czas nagli a robota w lesie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Malinowska 02.04.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Jestem na forum dziś po raz pierwszy. Będzie mi miło jeśli i mój domek zamieścicie na mapc znajduje się on w Książenicach przy trasie katowickiej. Jadąc z Warszawy 4 km przed Grodziskiem. Jeśli wszystko pójdzie według planu i co najważniejsze starczy kasy to może późną jesienią zamieszkamy w naszym własnym wymarzonym domku z ogródkiem. Będzie mi miło jeśli otrzymam sygnał od kogoś kto buduje w tamtych okolicach pozdrawiam Malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts