Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mapa forumowiczów grupy warszawskiej

Maco

Recommended Posts

Witam haaa... ponownie... po bardzo długiej nieobecności ponownie sie pojawiam i ty mała zmiana... NIE BUDUJE a ....... REMONTUJE. Zamieniłem swoje mieszkanie na dom do wykończenia w Serocku... I jestem bardzo szczęsliwy... zatem Bardzo prosze o zmiane mojego miejsca na mapce z Kołakowa na Serock !

Jeszcze raz witam i pozdrawiam

• Odpowiedzi 287
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

[/colorWitam wszystkich,

prosze o wpisanie mnie na mapke w m. Żelechów, okolice Grodziska i Żabiej Woli,'

zaczynam w kwietniu czekam jeszcze na pozwolenie na bdowe i muszę przebudować sieć drenarską.

Wszyskich, którzy mogą podzielić się każdą wiedzą zapraszam na priv odpowiem też na każde pytanie (w miare możliwości)......

Pozdrawiam,

Stach

Witam

Ponieważ Maco przekazał mi mapke, a właściewie przekazał mi administrowanie mapką, bo naturalnie mapa jest cały czas jego, zapraszam Was pod nowy adres

http://strony.aster.pl/muller/

Jest to moja stronka, która dopiero ożywa, ale MAPKA działa i w dalszym ciagu można sie na nia zapisywać.

Pozdrowionka

• 2 weeks później...

Witam wszystkich sedrecznie,

a w szczególności pomysłodawcę i obecnego admina mapy.

Za tydzień rozpoczynam budowę, a właściwie rozbudowę domu na Okęciu.

Bardzo chciałbym znaleźć się wśród tak sznownego towarzystwa na mapie.

Lokalizacja: po północno-zagodniej stronie trasy Wwa-Katowice, w linii prostej nad MINUSZKĄ i dokładnie na wschód od m. Opacz Wielka.

Pozdrawiam

Marek

Witam serdecznie wszystkich mazowieckich forumowiczów :lol: . Zaczynam budowę w maju w Markach, między ulicami Chopina i Szymanowskiego. Trochę przed Maluszkiem i bliżej głównej ulicy Piłsudskiego. Drogi Darth_Maul proszę Cię serdecznie o dorysowanie kwadracika w tym miejscu. Już to widzę, to będzie piękna mapka z zaznaczonym moim domkiem :D :D :D Ha,Ha,Ha Pozdrowionka

• 2 weeks później...

Jestem na forum dziś po raz pierwszy. Będzie mi miło jeśli i mój domek zamieścicie na mapc znajduje się on w Książenicach przy trasie katowickiej. Jadąc z Warszawy 4 km przed Grodziskiem. Jeśli wszystko pójdzie według planu i co najważniejsze starczy kasy to może późną jesienią zamieszkamy w naszym własnym wymarzonym domku z ogródkiem. Będzie mi miło jeśli otrzymam sygnał od kogoś kto buduje w tamtych okolicach

pozdrawiam Malina