aneczeleczka 17.04.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Moje brygada zaśpiewała 130 za każdą framugę z osobna: tzn. wykucie starych metalowych i włożenie nowych chyba z mdf-u Czy to dużo??? Poradźcie jak najszybciej proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczeleczka 17.04.2007 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Hmm... czy mój problem nietypowy czy nie robicie tego??... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczeleczka 17.04.2007 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Słuchajcie, BARDZO proszę o jakąś reakcję, choćby w przybliżeniu, bo niedługo przychodzą a ja nie mam pojęcia czy nie chcą dużo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikaiwona 13.05.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Witaj,moim zdaniem to jest dobra cena, powinnaś brać. W Warszawie za demontaż jest 130 zł plus drugie tyle za montaż, plus za obróbkę ścian, plus zaśpiewali mi jeszcze za bejcowannie drzwi sosnowych 150 zł. Masz za świetną cenę! Mnie za demontaż i montaż wyszło 260 zł/drzwi a mam ich 4 sztuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 15.05.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Moim zdaniem to też bardzo dobra cena. Zauważ że są to metalowe framugi. O ile z drewnianymi można byłoby sobie dać radę samemu, o tyle metalowe mają kotwy i jest z tym troche zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts