jaqbek 17.04.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) Niniejszym ogłaszam wszystkim forumowiczom - jesli ktoś z Państwa będzie potrzebował projektów (co się niewątpliwie zdarzyć może na tym forum : -dróg -uliczek osiedlowych -parkingów -chodników, chodniczków -wjazdów na posesję -itp to służę swoją skromną osobą. Oferuję kompleksowe opracowanie projektów branży drogowej. Posiadam: - odpowiednie wykształcenie kierunkowe - doświadczenie - już ponad dwa lata pracy w biurze projektowym nad takimi i znacznie większymi projekcikami - wszystkie potrzebne do projektowania narzędzia - zapał i sympatyczne obejście Współpracuję z innymi branżowcami (zieleń, gaz, geodezja, wod-kan itp.) Uprzejmie proszę o zapamiętanie, a w razie potrzeby - o kontakt. Jakub Krawczyk tel. 602 139 935 mail: [email protected] lub na PW Edytowane 18 Stycznia 2012 przez jaqbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 28.05.2007 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 29.05.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Z uprawnieniami rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 29.05.2007 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Projekty bez uprawnień i poświadczenia przynależności do izby są nieważne. Oczywiście z uprawnieniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 29.05.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 To wiem ale dla formalności wolałem sie spytać.Czyli projekt zgodnie z warunkami wjazdu na droge gminną/powiatową robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 29.05.2007 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 tak. Powiatową, gminną, wojewódzką, krajową ( o ile jest możliwość podłączenia się do krajówki). Robiąc projekty dróg mam na kazdej kilkaset wjazdów. Dam radę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenus 29.05.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Interesuje mnie porada z której strony mam wykonać wjazd czy od drogi gminnej na którą mam pozwolenie od Starosty czy od drogi służebnej (piasczystej). Proszę o podanie e-mail to przyślę kształt działki z kierunkami.Ile taka usługa by kosztowała? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 29.05.2007 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Witam!mail: [email protected]Jeśli ma to być porada, to w ramach pomocy forumowej jest gratis.Jesli byłoby konieczne wykonanie później jakiegos projektu, analizy itp to kwota jest do ustalenia na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 20.06.2007 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 03.09.2007 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Podnoszę. Doświadczenie i w projektowaniu i w wykonawstwie jest Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 08.11.2007 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Strona firmowa już niedługo.Pojawi się również oferta budowy, dróg, dróżek, podjazdów itd..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 15.01.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Podnoszę Nadmieniam, że współpracuję projektantami różnych specjalizacji: Wod-kan, elektryk, teletechnik, gazownik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 13.01.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Podnoszę I tak przy okazji... Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 18.01.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Witam,Dawno mnie tu nie było, więc podnoszę temat.W ramach projektowania dla inwestycji drogowych opracowujemy również:- operaty wodno-prawne,- karty informacyjne o przedsięwzięciu do uzyskania decyzji środowiskowej,- badania gruntu i stanu istniejącej nawierzchni,Kontakt:[email protected]602 139 935 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts