sylwia13 17.04.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam, co sądzicie o wannach, umywalkach i itp. rzeczach z KOŁA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 17.04.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Dobra jakość choć ceny, zwłaszcza wanien i umywalek nastawianych na blat - koszmarne (czytaj poza moim zasięgiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 17.04.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 KOŁO ma dużo pięknych serii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 17.04.2007 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 To prawda, duży wybór mają, dlatego jestem ciekawa jakości ich ceramiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mephisto 17.04.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam! My mamy umywalkę i wannę z Koła w naszym dotychczasowym mieszkaniu. Obie rzeczy sprawdzają sie bardzo dobrze, nie robią się żółte, łatwo się czyszczą - nawet po ponad pięciu latach użytkowania, więc mogę polecić. W nowym domu będziemy mieli tylko jedną umywalkę z Koła w WC i mam nadzieję, że również się sprawdzi. Faktycznie mają dużo fajnych serii, ale ceny w tej chwili niewiele odbiegają od cen producentów zachodnich - jak choćby Vileroy & Boch. Ale jeśli chodzi o jakość, to wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz karwat 17.04.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam ja mam kibelek i umywalke z kola i wszystko fajnie sie prezentuje. Kiedys myslalem by pomieszac firmy bo w tej mi sie to podobalo a w tej to,no ale roznily sie odcieniami wiec jesli juz to wszystko brac w jednej firmie bo potem moga byc lekkie roznice w odcieniach bialego ten bardziej kremowy ten bardziej bialy no i wtedy robi sie kupa. Ja osobiscie na kolo nie narzekam wszystko jest ok:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 18.04.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Mają taka powłokę reflex-koło. Dużo daje - nie mam tego na umywalce, bo i tak była droga, a ta powłoka to dodatkowo 1/4 ceny, ale żałuję. Na kibelku i bidecie - gdzi jest, nie zostają osady.Raczej sobie chwalę, używam prawie półtora roku. Wannę mam innej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 18.04.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 właśnie powłoka reflex-koło.. trochę żal mi na nia pieniędzy mój mąż upatrzył sobie serię EGO, umywalki wydają mi się olbrzymie; łączył ktoś roca i koło w jednej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 18.04.2007 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 A może polecacie jakąś inną firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastus2 18.04.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witam. Ja mam w łazience Koło NOVA TOP Pico kiblek (to taki narożny). Swietnie sie spisuje - nie osadza sie kamien w srodku w odplywie np. tak jak w Cersanicie (mam porownanie). Mam tez umywaleczke Koła i bardzo dobrze się spisuje - czyści bez problemów, dobra powłoka i w ogóle... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.04.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 na kibel już miesiąc czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mephisto 18.04.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witam, czy nie przypadkiem na ten z serii Quatro? My też chcieliśmy właśnie ten kibelek, ale po rozmowie z naszą p. architekt okazało się, że Koło ma jakieś problemy właśnie z muszlami do tej serii więc zrezygnowaliśmy na korzyć firm Hatria, kibelek Daytime, o ile dobrze pamiętam. Niewiele różni się od Koła, bo to podobno na Daytime Koło wzorowało swoją serię kibelków Quatro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaszek 18.04.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 właśnie powłoka reflex-koło.. trochę żal mi na nia pieniędzy mój mąż upatrzył sobie serię EGO, umywalki wydają mi się olbrzymie; łączył ktoś roca i koło w jednej łazience? Tak my mamy 2 umywalki z koła sria quatro oraz brodzik a kibelek i bidet roca dama senso. Nie są obok siebie ale w zasiegu wzroku i nie widać zadnej róznicy w kolorze. Dodatkowo mamay wannę jeszcze innej firmy i wszystko gra! Nie ma sie co bać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 18.04.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Koło to solidna średnia klasa.Godne polecenia są też ich kabiny serii Niven.Na tej samej półce jest np.Roca.A wyżej zwróciłbym uwagę na Duravit.Czasem można go kupić niewiele drożej lub w tej samej cenie a estetyka i wykonanie nieporównywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 18.04.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Hej mamy zestaw narożny z Koła- NOVA TOP Pico z powłoką reflex-- chwalimy go sobie; mamy też wannę akrylową z serii Primo- baaardzo wygodna Selimm- ja w zeszłym roku czekałam na realizację zamówienia 2 tygodnie pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinom 18.04.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 właśnie powłoka reflex-koło.. trochę żal mi na nia pieniędzy mój mąż upatrzył sobie serię EGO, umywalki wydają mi się olbrzymie; łączył ktoś roca i koło w jednej łazience? mam i koło i roce. W jednej łazience mam kibelek i umywalke z koła (kibelek z powłoką reflex, umywalkę bez powłoki - warto dołożyć kaskę na powłokę - nie kupowaliśmy umywalki z powłoką, bo myślałam, że to lekki bajer, ale nie - sprawdza się. W drugiej łazience mam misz-masz. Kibelek z Koła i umywalke z Roca. Różnicy w kolorach ceramiki nie widzę Co do jakości ceramiki Roca. Niby też posiada jakąś powłokę ochronna, ale bardziej chwalę sobie Koło. Roca ma lekkie niedoróbki - jestem z niej średnio zadowolona. Całą powyżej wymienioną ceramikę użytkuję od 2 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 19.04.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 lilaszek, akinom dziękuję za rozwianie wątpliwości zamówię z powłoką, umywalkę wezmę mniejszą niż KOŁO ego - roca hall pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 19.04.2007 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Dziękuję Wam za wypowiedzi. Więc napewno zdecyduję się na Koło, już mam upatrzoną umywalkę i wannę narożną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korciula 19.04.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Mam umywalke i kibelek z Koła z powłoka Rflex. Poki co nie uzytkuje. Cieszę się jak czytam zalety powloki reflex, bo mam taka na obu rzeczach. A zaplacilam za nnią dodatkowe 80 zl/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 19.04.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Dziękuję Wam za wypowiedzi. Więc napewno zdecyduję się na Koło, już mam upatrzoną umywalkę i wannę narożną. dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts