jea 27.04.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 A jak wezmę dodatkowego dzieciaka, to stanie się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.04.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 zglosilam ......2os . ale fajnie fajnie , fajnie verunia jea , wez dzieciaka , ciocia Frosia sie nim zajmie ile masz tych dodatkowych dzieciakow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 27.04.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 nistety okazało się że nie mogę być - mam komunię w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.04.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 nistety okazało się że nie mogę być - mam komunię w rodzinie tez mam , ale dopiero w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.04.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 zglosilam ......2os . ale fajnie fajnie , fajnie verunia jea , wez dzieciaka , ciocia Frosia sie nim zajmie ile masz tych dodatkowych dzieciakow ? Frosia, jak bym nie jechał swoim transportem, to pisałbym się do Ciebie wesoły autobus a ja w bagażniku z froschem oczywiście z napojami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.04.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 zglosilam ......2os . ale fajnie fajnie , fajnie verunia jea , wez dzieciaka , ciocia Frosia sie nim zajmie ile masz tych dodatkowych dzieciakow ? Frosia, jak bym nie jechał swoim transportem, to pisałbym się do Ciebie wesoły autobus a ja w bagażniku z froschem oczywiście z napojami nie ma problem jeaczek odstapie ci nawet miejsce obok kierowcy , cobys sie mogl z nim zakumplowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 27.04.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 no, że 19go maja to już wiem, ale od której godziny i do wieczora czy do kiedy? brak szczegółów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 27.04.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 nistety okazało się że nie mogę być - mam komunię w rodzinie tez mam , ale dopiero w niedziele no właśnie, też byłem w szoku ale okazuje się, że w Wawie niektóre parafie robią w soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.04.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 nistety okazało się że nie mogę być - mam komunię w rodzinie tez mam , ale dopiero w niedziele no właśnie, też byłem w szoku ale okazuje się, że w Wawie niektóre parafie robią w soboty masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.04.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Tez się wpisałem. Plany sa takie, że bedę z Żoną i 2 dzieci. A jak wyjdzie na prawdę to .. przekanamy się 19.05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.04.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 I ja...dzięki uprzejmości Państwa Frosh . Pozdrawiam, Smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Chętnie zgarnę 3 sztuki z Dworca Centralnego lub Zachodniego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 01.05.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Nefer to ja się zgłaszam. Na dzisiaj wybieram sie na spotkanie, o ile coś sie nie wydarzy nieprzewidzianego. bo wczoraj np. mieliśmy wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Nefer to ja się zgłaszam. Na dzisiaj wybieram sie na spotkanie, o ile coś sie nie wydarzy nieprzewidzianego. bo wczoraj np. mieliśmy wypadek. Ojej - mam nadzieję, że nikomu nic się nie stało Wysyłam numer na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 01.05.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Na szczęście nic się nie stało poza tym, że mamy całkowicie skasowane auto. i ja kilka siniaków. Reszta rodziny w lepszym stanie. Tylko czeka nas sprawa w sądzie, bo facet, który w nas wjechał na czerwonym świetle (dla niego) nie przyznaje się do winy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 01.05.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 my też wybieramy się całą trójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.05.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Ciekawe czy bedą jakieś niespodzianki. Jak np. rok temu: koszulki ze zdjeciem wysłanym do Redakcji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.05.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Klik i poooszło. Jeszcze tylko kawałek podłogi pod głowy w nocy z soboty na niedzielę i możemy jechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.05.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Klik i poooszło. Jeszcze tylko kawałek podłogi pod głowy w nocy z soboty na niedzielę i możemy jechać! Agduś jakby coś to zapraszamy do nas... ciasno ale się zmieścimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SŁAWOMIRD 02.05.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 witam od dziś jestem zarejestrowany od dawna miałem to zrobić lecz jakoś zwlekałem......pozdrawiam wszystkich na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts