UJO 17.04.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam juz raz próbowałam nawiązać temat ale chyba wysłałam w kosmos, więc spróbuję jeszcze raz czy ktoś moze wie cos na temat preferencyjnych kredytów w Banku Ochrony Środowiska finansujących budowę przydomowej oczyszczalni ścieków ? Bo słyszałam że takowe są tylko nie wiem na czym ta preferencyjność ma polegać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_K 18.04.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 http://www.bosbank.pl/i.php?i=31 Kredyty są preferencyjne (w tym wypadku można mówić o kredycie na zakup lub montaż wyrobów służących ochronie środowiska), ponieważ rzadko gdzie można dostać oprocentowane od 1% w skali roku.Tak jak piszą - szczegółowe informacje w Oddziałach Banku.Dodatkowo część kredytów jest preferencyjna, ponieważ część odsetek płacona jest przez Wojewódzkie Fundusze Ochrony Środowiska - jednak to zależy od konkretnego województwa włąsnie.Radzę po prostu zapoznac sie dokladnie z oferta banku na ich stronie internetowej lub udać sie bezpośrednio do najbliszej siedziby Banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UJO 18.04.2007 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Dziekuję bardzo za informację Chyba faktycznie przejde się do banku i o wszystko wypytam dokładnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts