MarcinM 18.06.2003 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 witajcie, czy ktoś buduje lub interesuje się domem W gardeniach Archonu? Proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 04.07.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Czesc.Mysle o parterowceDow w Gardeniach ma niezly rozklad funkcjonalny przy stosunkowo nieduzej szerokosci.Dla mnie minusem jest brak gabinetu oraz troche za male pom. gospodarcze i druga lazienkaPlus to kuchnia od frontuPozdrawiamEmilP.S. Odezwij sie jak juz wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natka1979 07.08.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Coraz poważniej zastanawiamy się z mężem nad budową tego właśnie domu z tego projektu , poszukuję kogoś kto już go wybudował lub jest w trakcie i można podyskutować, a jeszcze chętniej pooglądać jakieś zdjęcia http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m3f0173a121182 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawielus 01.08.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam! Też jestem wielkim zwolennikiem tego projektu i myślę poważnie o jego realizacji. Proszę o informację jak tylko ktoś coś znajdzie na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts