Marcin Nocun 18.06.2003 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Witam wszystkich Po samodzielnym montażu okien i opiankowaniu (oczywiście pianka wystawała i to nieraz nawet trochę więcej.... ) obciąłem nadmiar pianki. Co teraz zrobić ze skrawkami tej pianki, bo mam tego ze dwa worki takie po cemencie 50 kg. Jak macie jakieś pomysły to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2003 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Chłopie!!! Z takim duperszwancem na forum????????????????? Porypało Cię, czy co??????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 wsadz se ta pianke do poszewkina zime bedzie jak znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Nocun 18.06.2003 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Myślałem, że goście są bardziej uprzejmi............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Schajcuj w piecu, albo wywal na śmietnik. I po kłopocie. Nareszcie będziesz mógł spokojnie spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.06.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Goście, to jest naprawdę problem. EKOLOGIA! Chcesz zdrowo żyć? Marcinie, nie spalaj, Powinna być utylizowana, ale to jeszcze nie teraz i nie w tym kraju. Chyba najbezpieczniej bedzie jak wywieziesz na wysypisko. Sedecznie pozdrawiamTomek1950 PS A może ktoś z kulturalnych i mądrych forumowiczów ma lepsze rozwiazanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 19.06.2003 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 nie trzeba bylo walic tyle piany. a jak jeszcze to pianka rozprezna to okna "dostana po glowie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 19.06.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 Rozumiem, że chodzi o "darmowe" ocieplenie czegokolwiek.Trudno o odpowiedź na to pytanie bez narażania się na śmieszność.Pianka przypuszczalnie jest palna, wobec tego nie nadaje się do ocieplania na strychu - gdzie praktycznie wszystko można ocieplać (nawet komin).Myślę, ze można zakopać w ziemi nad szambem, lub rurą kanalizacyjną.Po kilku latach skruszeje i się rozsypie.Jężeli ma atest na zastosowanie w budownictwie (nie jest szkodliwa dla zdrowia), to tymbardziej w ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ssaka 19.06.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 a masz wylane posadzki w piwnicy??? jesli takowa posiadasz ja bym na twoim miejscu "docieplil" ta pianka wlasnie tam ... zreszta swoja tez tak wykorzystalem ..pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2003 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 Moje żona wpadła na pomysł aby ulokować ją między legary od podłogi z desek na poddaszu – to chyba tez dobre rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts