Asiula7771 18.04.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witajcie! ja zaczełam budowę już w czerwcu 2006, obecnie jestem dopiero na etapie wylewania posadzek, ogrzewanie i tynki juz są, dom nieotynkowany i dach pokryty papą. do zeszłego miesiąca jakoś szło a szczerze mówiąc moja budowa a przede wszystkim pierwsza, cholerna ekipa niehc ją szlag trafi doprowadzały mnie do takich nerwów, że nawet nie chciało mi się o tym pisac - przez 3 miesiące usuwaliśmy błędy pierwszej ekipy z nowym wykonawca i.... tu klops nowy wykonawca się na ans obraził poniewaz powierzyliśmy instalcje i wylewke posadzek komuś innemu - z prostego pwodu - dał lepsza cenę. Teraz okazało się, że posadzek nie można wylać bo coś jest nie tak z podłogą. Dlatego PILNIE potrzebuję ekipy, która poprawi podłogi, zrobi kominy i łuki oraz ociepli poddasze - roboty w sumie na max 2 tygodnie a mnie czas potwornie goni!Buduję się w Puszczy Zielonce Ratunku - polećcie mi kogoś kto mi pomoże i zrobi te pierdoły, może ktoś kto buduje się bliskmo a ma przerwe bo np czeka na towar? Ratunku!!!! Jestem w desperacji a za 2 miesiące nie mam gdzie mieszkać asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witajcie! ja zaczełam budowę już w czerwcu 2006, obecnie jestem dopiero na etapie wylewania posadzek, ogrzewanie i tynki juz są, dom nieotynkowany i dach pokryty papą. do zeszłego miesiąca jakoś szło a szczerze mówiąc moja budowa a przede wszystkim pierwsza, cholerna ekipa niehc ją szlag trafi doprowadzały mnie do takich nerwów, że nawet nie chciało mi się o tym pisac - przez 3 miesiące usuwaliśmy błędy pierwszej ekipy z nowym wykonawca i.... tu klops nowy wykonawca się na ans obraził poniewaz powierzyliśmy instalcje i wylewke posadzek komuś innemu - z prostego pwodu - dał lepsza cenę. Teraz okazało się, że posadzek nie można wylać bo coś jest nie tak z podłogą. Dlatego PILNIE potrzebuję ekipy, która poprawi podłogi, zrobi kominy i łuki oraz ociepli poddasze - roboty w sumie na max 2 tygodnie a mnie czas potwornie goni!Buduję się w Puszczy Zielonce Ratunku - polećcie mi kogoś kto mi pomoże i zrobi te pierdoły, może ktoś kto buduje się bliskmo a ma przerwe bo np czeka na towar? Ratunku!!!! Jestem w desperacji a za 2 miesiące nie mam gdzie mieszkać asia asiu przenies ten post do swojej grupy......napewno ktos pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 18.04.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Asia- napisz co dokladnie musisz zrobic- ile kominow, z czego, jakie wysokie. jakie ocieplenie- tylko welna czy cos jeszcze? co z podlogami. nasza ekipa jakos na dniach ma przyjechac to moze spytam i wyskoczyliby do Ciebie po sasiedzku. napisz co i jak to daniel zapyta naszego m,ajstar.justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tubylec 25.04.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Spróbuj zadzwonić pod ten numer 508488758 to jest dobra ekipa która robi rózne rzeczy z wykończeniówki. Ja sobie chwalę ich pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts