Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupić-zobaczyć deski podłogowe (Karsh, Tarkett)

Recommended Posts

Witam

Po wszystkich za i przeciw zdecydowałem się na zakup lakierowanych desek podłogowych. Chciałem poogladać, porównać ceny, jako że jak przeczytałem wcześniej na forum najlepsze firmy specjalizujące się w takich deskach to Karsh czy Tarkett postanowiłem porównać produkty tych firm. Zaczołem od marketów budowlanych takich jak Praktiker i Obi a tam... tylko deska Berlincka... W końcu znalazłem deskę która by mi odpowiadała firmy Karsh (jesion kalmar) w sklepie Komfort, cena 129, pomyślałem że porównam sobie ceny "a nóż" gdzieś jest taniej, a tu problem, nie mogę znaleść nigdzie w necie sklepów z parkietami, które oferują deski firmy Karsh.

I dlatego zwracam się z pytaniem czy któś mógłby mi pomóc znaleść w necie jakis sklep z ofertą firmy Karsh... ewentualnie jakiś sklep w okolicach lub w samej Warszawie żebym mógł poogladać i wybrać to co by mi odpowiadało.

Dziękuje za każdą pomoc.

https://forum.murator.pl/topic/76928-gdzie-kupi%C4%87-zobaczy%C4%87-deski-pod%C5%82ogowe-karsh-tarkett/

Napisz do przedstawiciela na Polskę. Ja tak zrobiłam i wskazał mi wszystkie punkty, które zajmują się sprzedażą z terenu Trójmiasta i okolic.

Nie wiem czy jest w W-wie Eurodom ( http://www.eurodom.com.pl ).

Ja u nich kupuję, jest troszkę taniej niż w Komforcie. Mają też podłogi Tarkett.

Pozdrawiam

• 4 weeks później...
GrzesH tak się składa, że mam w domu podłogę i Kahrsa i Tarkettu (obie merbau z czego Kahrsa na ogrzewaniu podłogowym) więc mam porównanie. Jeśli masz do wyboru i cena Ci nie straszna, to zdecydowanie polecam Kahrsa. Tak jak Dorota_M swoją podłogę kupowałam w Eurodom-ie, od nich również wzięłam fachowców, którzy podłogę mi kleili.(W razie problemów nie mogliby powiedzieć, że podłoga niefachowo położona)