Gagata 18.04.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Dostałam BIOZ od kierownika budowy, jest podpisany przez niego i ma go podpisać również albo wykonawca albo mogę ja-inwestor.Wykonawca powiedział że jeśli ma się tam podpisac to ceny pójda w góre bo będzie musiał zatrudniać wszystkich oficjanie itp.... No to OK - ja go podpiszę. Ale jakie to rodzi dla mnie ewentualne konekwencje? Pytałam poza tym w nadzorze bud. i w starostwie i tam zgodnie twierdza że ich nie interesuje kto podpisze poza kierownikiem budowy - dla niech formalnie ma się tam znajdowac jedynie PODPIS KIEROWNIKA BUDOWY.Jak to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 19.04.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Wystarczy jesli podpisze kierownik. On ponosid odpowiedzialnosc za prowdzone prace budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts