MONIKKKAA 18.04.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witam mój problem z wyborem tnku silikonowego nadal nie rozwiązany, a fachowcy wchodzą za 2 tygodnie. Wiem że napewno tynk silikonowy. Mam oferty z Weber - Tarranova, Baumit, czekam na cenę STO, i Kabei jakaś nowośc SELENA. Nie wiem jak mam podjąc decyzje bo tak naprawdę nie wiem która firma, jaką półkę jakościową prezentuje. Firma SELENA wprowadzi za 10 dni tynk silikonowy, ale nie mam pojecia o jakości ich produktów, czy ktoś coś słyszał? Bardzo proszę o jakieś rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 18.04.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Z wymienionych tylko Weber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 18.04.2007 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Baumit jest droższy w cenniku, ale nie wiem czy jest lepszy od WEBERA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 18.04.2007 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Baumit jest droższy w cenniku, ale nie wiem czy jest lepszy od WEBERA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 18.04.2007 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Baumit jest droższy w cenniku, ale nie wiem czy jest lepszy od WEBERA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 18.04.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Tylko STO . Najwyższa jakość - cena także . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts