pobik 06.06.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 http://www.domna5.pl/index.php?opcja=details&id=1&nazwa_projektu=AGATKA&autor=Katarzyna%20Herba-Janiak a moze juz ktos wybudowal, jakies opinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 07.06.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 http://www.domna5.pl/index.php?opcja=details&id=1&nazwa_projektu=AGATKA&autor=Katarzyna%20Herba-Janiak a moze juz ktos wybudowal, jakies opinie?? projekt jest interesujący choć ja z całą pewnością połączyłambym pokój na dole z salonem. Co do góry to pokoje jak na ta powierzchnię domu trochę małe. Dach prosty, więc pewnie i tani, fajnie wygląda zwłaszcz ate filary i podcień. Choć widziałam domy o podobnym układzie, ajednak lepiej rozwiązane przestrzennie. Może jeszcze poszukajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikagrabska 28.12.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 mam problem czy napewno ten projekt czy znajdzie sie ktoś kto już go stawiał albo jest w czasie realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlepek 26.01.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Czy ktoś buduje lub budował projekt Agatka?http://www.domna5.pl/index.php?opcja=details&id=1&nazwa_projektu=AGATKA&autor=Katarzyna%20Herba-JaniakProszę o opinię. Co byście zmienili?Dzięki z odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis31 26.01.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Bardzo ładny domek,jedynie z zrezygnowałabym na dole z 6 aby powiększyć salon,bo z doświadczenia wiem że taki pokój na dole jest nieużywany,chyba że często nocowaliby u was goście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tezet 26.01.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Bardzo ładny mój jest bardzo http://www.dobredomy.pl/?id_project=27&infopage=1&lustro=1tylko trochę większypolecam poprzesuwać ścianki na górze aby pokoje były bardziej ustawne życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.01.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Wtrące swoje trzy grosze . Domek bardzo ładny w moim typie. Dół fajny spory salon z wydzieloną częścią jadalnianą, spiżarka fajna rzecz. Jedyne co bym zmieniła to schody na 2biegowe z podestem, łatwiejsze w wykańczaniu i bezpieczniejsze(ja tak zrobiłam bo mam biegacza w domu i muszę dbać o bezpieczeństwo - ale to rzecz gustu). W salonie te trzy okna połaczyłabym w całość i obniżyła do poziomu 55-60cm od podłoża. Takie okna widziałam w Danii, super to wygląda i siedząc widzisz cały ogród. Poprosiłabym o szczegółowe rysunki, czy przypadkiem u góry w pokojach nie ma słupów. Kiedyś spodobal mi się jeden projekt, ale okazało się że ma słupy w niezbyt ciekawych miejscach i nie dało się ich ruszyć, więc zrezygnowaliśmy. Teraz też będę mieć słupy, bo mi się podobają, ale akurat tam gdzie będą fajnie wyglądać a nie przeszkadzać. No i balkon, dla mnie to zbędna rzecz i wydatek nie potrzebny. Ale to tylko moje skromne zdanie. Pozdrawiam i życzę trafnej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlepek 27.01.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Dzięki za rady. Cały czas szukamy projektu. Jest taki jeden (pierwszy który wpadł nam oko) i każdy inny jest porównywany do niego. Oto adres do niego: http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=1353Zadawałem już 2 pytania o niego, ale nikt nie chce skomentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.01.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Jantar jest ładniejszy Ma fajniejsze poddasze, jedynie może bym zrobiła przejście nad garaż i wykorzystała to pomieszczenie, kótre kiedyś z pewnością się przyda (dzieci już wymyślą co tam zrobić). Ja tak robię ale na razie nie planuję go wykańczać tylko kiedyś a z pewnością się przyda. Kuchnia fajna wieksza i większa spiżarka to fajna sprawa. Nie trzeba tyle szafek i garki jest gdzie trzymać. Zrobiłabym przejście jedynie przez garaż do domu a te z tyłu garazu zlikwidowała. Reszta to drobne korekty, ale stanowczo stawiałabym na jantara. Osobiscie też mam podobny z tej pracowni - dudek- tylko doprojektowuje garaż i przesuwam trochę scianki u góry. Ale jestem zadowolona z współpracy z tą pracownią, szybko odpowiadają na emaile, przysłali szczegółowsze rysunki i dane do kalkulacji. Przez telefon też bardzo miła obsługa. Ale to tylko moje skromne zdanie, każdy ma inny gust i upodobania. Wybór jest cięzki, bo w końcu sie buduje na całe życie. Fajnie jest też zobaczyć już wybudowany, ja nie miałam takiej okazji niestety, więc została tylko wyobrażnia, oby trafna, juz niedługo się okaże. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz zyczę trafnej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlepek 30.01.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Dzięki za słowa otuchy. Nie zdawałem sobie sprawy że wybór projektu to taki żmudny proces. No i kolejny etap - adatacja - to, podejrzewam, też będzie bolało. Macie śliczne domki, bardzo nam się podobają ( co pewnie widać po projektach którymi jesteśmy zainteresowani). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikagrabska 31.01.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 ja podobnie zastanawiam się nad projektem AGATKA.bardzo bym chciała zobaczyć jak on wygląda w rzeczywistości.może znalazłeś gdzieś ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziarutek 07.03.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Witaj, Projekt juz zakupiłem, jestem po adaptacji, zroblem troche zmian - piwnica itp. Niestety budowę rozpocznę dopiero w przyszłym roku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavcio 13.04.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Dawno tu nic sie nie działo, Agatke z garazem widziałem na http://www.hbstudio.pl/ a co do wypowiedzi dzióbka to Jantar wcale nie ma fajniejszego poddasza, popatrzcie holl garderoba schody i jeszcze jakies pomieszczenie zajmują prawie poł poddasza i nie wydaje mi sie zeby to bylo takie fajne. Fajne natomiast jest to ze z pokoju mozna dostac sie na balkon i korzystac z niego. Popatrzylem tez na szmaragda z karajobrazow i na ten piekny balkon wchodzi sie z duzego przestrzennego hollu chyba to nie jest najlepsze rozwiazanie mi sie tak wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomulas 02.07.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 WITAM WSZYSTKICH CZY KTOS MOZE BUDOWŁ JUZ TEN DOM I MOZE COS O NIM POWIEDZIEC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taba66 14.03.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Czy ktoś buduje lub wybudował taki domek w okolicach Śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 21.03.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 A czy ktoś już wybudował Agatkę?Zastanawiam się nad tym projektem.może jakieś uwagi,zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi67 22.03.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Widziałam ten domek w galerii forumowiczów http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=95980pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bernas 06.04.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 WitamMy już też mamy zakupiony ten projekt. Jesteśmy na końcowym etapie papierologi. Mamy zamiar ruszyć z budową w maju. Nie wprowadzamy żadnych zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 07.04.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 I stało się.Dziś otrzymałam projekt.Będziemy budować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 07.04.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 I stało się.Dziś otrzymałam projekt.Będziemy budować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts