biiedrona 22.10.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Ile architekt bierze za adaptację projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia251 22.10.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Ile architekt bierze za adaptację projektu? Różnie to bywa z cenami. Szukaliśmy 2 tygodnia, padały kwoty od 5,5 tyś. do 3,5 tyś. Dzięki bogu na forum znalazł się inwestor który buduje dom blisko nas i polecił nam osobę, która również mu pomogła - koszt 1500 zł. - adaptacja projektu plus doradztwo/pomoc w załatwianiu pozostałych formalności łącznie z pozwoleniem na budowę. Sądzę że jest to akceptowalna kwota biorąc pod uwagę że cały projekt w ten sposób wyniesie ok. 3500 tyś - za tą cenę nie moglibyśmy liczyć na projekt indywidualny. Gdzie planujecie budowę? Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biiedrona 22.10.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Dzieki Planuje budowę w okolicach Częstochowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biiedrona 23.10.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Wytłumaczcie mi proszę jak to jest? Czy na wszystkie zmiany w projekcie musi wyrazic zgode HB studio? Jeśli np kupięprojekt i z architektem dojdziemy do wnisoku, że coś trzeba zmienic to co? Mam kontaktowac się z HB i prosic ich o zgodę. To bedzie mój pierwszy dom i nie mam bladego pojęcia o niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biiedrona 24.10.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Podobnie jak częśc z Was planuję przebudowac schody i przenieśc kotłownię na tył podłużonego garażu. Czy konsultowaliście to z HB studio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia251 24.10.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Wytłumaczcie mi proszę jak to jest? Czy na wszystkie zmiany w projekcie musi wyrazic zgode HB studio? Jeśli np kupięprojekt i z architektem dojdziemy do wnisoku, że coś trzeba zmienic to co? Mam kontaktowac się z HB i prosic ich o zgodę. To bedzie mój pierwszy dom i nie mam bladego pojęcia o niczym Wraz z zakupionym projektem dostaliśmy pisemną zgodę na wprowadzenie zmian do projektu. W tym dokumencie znajduje sie pozwolenie na wszystkie zmiany, które chcemy wprowadzić (vide wcześniejszy post dot. naszych zmian). Jest to chyba standardowy dokument. Jeżeli masz jakieś nietypowe zmiany to najlepiej zadzwoń do nich bądź wyślij maila z zapytaniem - odpowiadają b. szybko. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biiedrona 24.10.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Dzięki! Muszę w takim razie skonsultowac się z moim architektem i uzgonic te zmiany zanim napiszę do HB studio i kupię projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biiedrona 25.10.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Nadal poszukuję chętnych, którzy chcą pochwalic się Agatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biiedrona 28.10.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Moniko, czy juz wasz projekt wrócił od architekta? Jestem ciekawa w jaki sposób ulepszył Wam schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bernas 08.11.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Zamieszczam link do strony na której zamiesciłem kilka fotek do tego co udało mi sie stworzyć Mile widziane wasze opinie http://bernas.fotosik.pl/albumy/307527.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biiedrona 11.12.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 puk puk! Jest tu ktoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bernas 26.12.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Witam Dawno nie odwiedzałem tego forum Ale już jestem i postaram się nadrobić zaległości. Na początek zamieszczam link do tego co udało mi się w tym roku stworzyć. Do projektu wprowadziłem kilka zmian o których pisałem wczesniej. http://bernas.fotosik.pl/albumy/307527.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aila 13.11.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Czy ktoś budował lub buduje domek Agatka z tej pracowni http://www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=151&opcja=rzuty??? Bylabym wdzieczna za rady i zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aila 15.11.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 nikt nie buduje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aila 15.11.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 nikt nie buduje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 15.11.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ja buduję .A co chcesz wiedzieć? Na ,,konkurencyjnym" forum jest grupa budujących ten domek.Są zdjęcia ,porady itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aila 17.11.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 podnosze, moze jednak sie ktos znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacoo 14.12.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Ja buduję .A co chcesz wiedzieć? Na ,,konkurencyjnym" forum jest grupa budujących ten domek.Są zdjęcia ,porady itp. a jaki jest adres tego konkurencyjnego forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 23.07.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Czy ktoś buduje z Was Agatke z PProjekt, jest to piekny chodz nieduzy 119m domek, ktory nam sie podoba.Jednak przed zakupem projektu chcielibysmy zasiegnac opini tych, którzy buduja badz juz wybudowali Agatke:)Pozdarwiamy, i dziekujemy za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 23.07.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Czy ktos buduje, wybudował ten domek- agatka na stronie pprojekt, prosimy o informacje jak najszybciej bo czas nas goni a musiy wybrac projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts