Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Witam co myslicie o oknach firmy AVANTE

Recommended Posts

:D MAM ZAMIAR WYMIENIC OKNA I DUŻO MOICH ZNAJOMYCH POLECA MI FIRME AVANTE , CZY KTOS Z WAS MOZE MI POWIEDZIEC CZY SĄ TO NAPRAWDE TAK DOBRE OKNA JAK SLYSZALAM ? SLYSZLAM TAKZE ZE NIE MA PROBLEMU Z SERVISEM I JEST TO NAPRAWDE PROFESJONALNA FIRMA , WIEM ZE NIE SA TO NAJTANSZE OKNA , ALE NIE ZAWSZE CO TANIE JEST DOBRE I NA ODWRÓT , POZDRAWIAM I DZIEKUJE ZA SZCZERE ODPOWIEDZI ANETA :)

witam , chcialam sie z panstwem podzielic moimi wrazeniami co do naprawde roznych firm, mianowicie chce wymienic okna no i znalazlam pewna firme tzw... krzak , byli u mnie na wycenie pomierzyli pomierzyli po czym gosc powiedzial ze wysle mi wyceme meilem, wycena przyszla cena byla bardzo interesujaca dla mnie czlowieka ktory wogole sie na oknach nie zna , ale postanowilismy wraz z mezem poprosic o wycene innej firmy, trafilismy na firme FAMIX z siedziba na obrzezach Warszawy pan ktory nas przyjol zapytal o kazdy szczegol , ktory tak naprawde wydawal sie logiczny ale dopiero jak ten czlowiek mnie o to zapytal , pomyslalam no faktycznie to jest przeciez wazne....

po czym przyjechal do nas na wycene, byl u nas chyba ze trzy godziny zapytal i doradzil totalnie wszystko, odpowiedzial na kazde moje pytanie w sposob tak profesjonalny ze naprawde bylam w szoku ,

naprawde nie naciagal mnie nie sciemnial ze to i to musze wzias absolutnie,zamuwilam u niego te okna fakt ze wyszly troszke drozej ale wiemze napweno dokonalam dobrego wyboru , nie zawsze to co najtansze jest dobre , przewaznie okazuje sie odwrotnie lepiej troszke doplacic i miec cos solidnego na lata , zreszta slyszalam juz wiele pozytywnych wypowiedzi na temat okien Avante ,

narazie czekam na dostawe okien i montaz ale jestem zaskoczona i podziwiam profesjonalizm tej firmy cdn......

• 2 weeks później...
  • 3 months później...
  • 9 years później...