aneta-wlodarzewska 18.04.2007 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 MAM ZAMIAR WYMIENIC OKNA I DUŻO MOICH ZNAJOMYCH POLECA MI FIRME AVANTE , CZY KTOS Z WAS MOZE MI POWIEDZIEC CZY SĄ TO NAPRAWDE TAK DOBRE OKNA JAK SLYSZALAM ? SLYSZLAM TAKZE ZE NIE MA PROBLEMU Z SERVISEM I JEST TO NAPRAWDE PROFESJONALNA FIRMA , WIEM ZE NIE SA TO NAJTANSZE OKNA , ALE NIE ZAWSZE CO TANIE JEST DOBRE I NA ODWRÓT , POZDRAWIAM I DZIEKUJE ZA SZCZERE ODPOWIEDZI ANETA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.04.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Bardzo dobre okna za rozsądną cenę. Właśnie miesiąc temu je zamontowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-wlodarzewska 20.04.2007 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 witam , chcialam sie z panstwem podzielic moimi wrazeniami co do naprawde roznych firm, mianowicie chce wymienic okna no i znalazlam pewna firme tzw... krzak , byli u mnie na wycenie pomierzyli pomierzyli po czym gosc powiedzial ze wysle mi wyceme meilem, wycena przyszla cena byla bardzo interesujaca dla mnie czlowieka ktory wogole sie na oknach nie zna , ale postanowilismy wraz z mezem poprosic o wycene innej firmy, trafilismy na firme FAMIX z siedziba na obrzezach Warszawy pan ktory nas przyjol zapytal o kazdy szczegol , ktory tak naprawde wydawal sie logiczny ale dopiero jak ten czlowiek mnie o to zapytal , pomyslalam no faktycznie to jest przeciez wazne....po czym przyjechal do nas na wycene, byl u nas chyba ze trzy godziny zapytal i doradzil totalnie wszystko, odpowiedzial na kazde moje pytanie w sposob tak profesjonalny ze naprawde bylam w szoku , naprawde nie naciagal mnie nie sciemnial ze to i to musze wzias absolutnie,zamuwilam u niego te okna fakt ze wyszly troszke drozej ale wiemze napweno dokonalam dobrego wyboru , nie zawsze to co najtansze jest dobre , przewaznie okazuje sie odwrotnie lepiej troszke doplacic i miec cos solidnego na lata , zreszta slyszalam juz wiele pozytywnych wypowiedzi na temat okien Avante ,narazie czekam na dostawe okien i montaz ale jestem zaskoczona i podziwiam profesjonalizm tej firmy cdn...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 30.04.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 taaaa post powyzej pomijam ale podbijam post bo tez jestem zainteresowany tymi oknami. jeszcze jacys uzytkownicy? pozdr pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 02.08.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 czy nie ma więcej osób mających te okna i mogących coś o nich powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 14.11.2016 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?332654-Okna-AVANTE-Forte-odradzam-!!!!&highlight=avante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts