jaadamek 19.04.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Moja sytuacja przedstawia się następująco. Mieszkam w parterowym domu można chyba powiedzieć, że bliźniak ponieważ ściana sąsiadów łączy się z moją.Granice działki nie pokrywają się z podziałem budynku na właścicieli. Na mojej działce znajduje się jeszcze kawałek domu sąsiadów. Mam następujące pytanie czy sąsiad może coś budować w odległości mniejszej niż 3m od granicy działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypal 19.04.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Jeżeli Ty wybudowałeś dom na granicy to sąsiad też ma takie prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaadamek 19.04.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Mój dom jest wybudowany 4m od granicy działki, ich dom wchodzi na moją działkę. Dodałbym rysunek ale nie wiem jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts