jkowals1 19.04.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam, prosze o porady, nie wiem, jak zaprojektowac szafe wnekowa do przedpokoju o szerokosci 175cm (wysokosc 265), zeby byla funkcjonalna i dobrze spelniala swoje zadanie: - w jednej czesci chce przechowywac ubrania zewnetrzene (kurtki, plaszcze, buty, itp...) - w drugiej koszule, garnitury (tutaj myslalem o dwoch drazkach - jeden wyzej) Szafa na razie bedzie sluzyc dwoch osobom - mlode malzenstwo Nie wiem jak ja podzielic. Czy dwa skrzydla beda ok? Czesc na ubrania zewnetrzne powinna byc wieksza? Buty przechowywac na polce pod kurtkami, czy gdzies z boku? Za wszystkie porady z gory dziekuje, a moze nawet znalazl by sie wykonawca? Jakie drzwi/konstrukcja (stalowa czy aluminiowa? chcialbym miec lustro). Pozdrawiam serdecznie, -- Janek Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/76995-szafa-wnekowa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts