andorka 19.04.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Cześć Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów Czytam forum od jakiegoś czasu. Dzięki Wam zdobyłam już wiele cennych informacji. Wczoraj zdecydowałam się zarejestrować Razem z mężem przymierzamy się do budowy domku. Mamy już kupioną piękną działkę w Sławkowicach (ok.26 km do centrum Krakowa), gmina Biskupice. Obecnie stawiamy pierwsze kroki...... , tzn. chcemy uzyskać pozwolenie na budowę. Jak wszystko pójdzie sprawnie, to jesienią zakupimy materiały i zalejemy fundamenty Wszystkim budującym życzę dużo cierpliwości, determinacji i wszelkiego powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.04.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witaj na forumie Wszystko sprawnie pójdzie jeżeli uzbroisz się w cierpliwość Pozdrawiam Zara przylezie froschka i też Cię powita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.04.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Tym razem frosch będzie pode mną Witaj andorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.04.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 heja !!!! co sie wpychacie bez kolejki ? jabko , moglbys ze mnie zejsc ....bo mi duszno witaj andorka (mam nadzieje , ze nie jestes klotliwa ) chlopcy zaraz poprosza cie o fotke nie przejmuj sie ...tylko zrob tak jak mowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.04.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 ... jabko , moglbys ze mnie zejsc ....bo mi duszno ... Sama się pode mnie wcisnęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 19.04.2007 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Dzięki za miłe przyjęcie w gronie forumowiczów Mam nadzieję na "budującą" wymianę doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.04.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Dzięki za miłe przyjęcie w gronie forumowiczów eee tam...nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 20.04.2007 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Wszystkich budujących w powiecie wielickim zapraszam do wymiany doświadczeń w Grupie Wielickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts