Marbo 19.06.2003 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 Wymienione w temacie przybory powinny być zamocowane na tym samym poziomie ale co to oznacza ?Czy tak by brzegi misek były na jednej wysokości ( wtedy poziom muszli z deską będzie wyższy), czy tak by na tym samym poziomie była góra miski bidetu z deskę na muszli (miska muszli odpowiednio niżej)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 20.06.2003 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 bidet tez powinien miec deske. jesli kupisz fajans w jednej linii stylistycznej wszystko bedzie pasowac. takze wzorniczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.06.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Żyłam sobie w takim przekonaiu, że kupię obydwa przybory z jednej lini i bedzie OK. Ale takie pytanie postawił mi instalator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 20.06.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 to go zmien bo widac ze nie ma poczucia "estetyki" ale mowie powaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.06.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Pytałam o poziom zamocowania przyborów sanitarnych, a nie co mam zrobić z potencjalnym wykonawcą. A sądzę, że pytanie nie jest całkiem trywialne skoro nie odpowiadasz nań jednoznacznie.Dla poparcia "problemu" zauwazylam jescze, że - wysokość deski bidetowej nie jest równa wysokości deski sedesowej (zwłaszcza zamkniętej) a i panel montażowy do bidetu ma możliwość regulacji wysokości zamocowania czego nie stwierdziła w panelu do WC.Więc jak to z poziomami - równo ceremika czy równo deski? Marbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.06.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 A Ty jesteś Marbo czy też Gość. Niegrzeczna forumowiczka, fe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 20.06.2003 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Grzeczny Gościu. Nie miałam dzisiaj najlepszego dnia - jak raz nie "chciało" mnie zalogować to drugim razem się podpisałam.A w temacie mnie nurtującym ...Trochę jeszcze pobuszowałam po Internecie i udało mi się zauważyć, że co bardziej ekskluzywne linie mają poziom zamkniętej deski sedesowej zrównany z poziomem miski bidetu , który to niekoniecznie ma deskę. W innych natomiast miski zawieszone są równo tak że deska sedesowa jest faktycznie wyżej niż poziom bidetu. Konkluzja - wybiorę konkretny model, popatrzę na fotografie w folderze producenta i podejmę decyzcję. Widocznie nie jednorodnej zasady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 20.06.2003 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Pytanie dotyczy bardziej twojego gustu, a nie ogólnej zasady, której należy przestrzegać. Moim zdaniem, należy zrównać w poziomie ceramikę - ale to ja tak bym zrobił. Zadźwoń do jakiegoś dużego sklepu z kaflami i ceramiką - architekt wnętrz pomoże podjąć ci decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 20.04.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 a moze zamontuj 2 w jednym , i po klopocie... sa takie modele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Marbo! Upewnij się,że wybrana przez ciebie seria ma na pewno deskę bidetową.Ja kupiłam Sidney z Roci o mało mnie nie trafiło ,gdy po zamontowaniu muszli i bidetu zaudałam się po deski.Owszem bidetowe były,ale do innych serii!!!W życiu bym na coś takiego nie wpadła!W efekcie mam bidet bez deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts