gabik9 19.04.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam!Marzy się nam ślub w romantycznym miejscu najlepiej w górach. Zancie może jakieś bajeczne miejsce odpowiednie na taka uroczystość? A może juz ktoś z was wpadł na taki pomysł i wziął slub w takim miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 20.04.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Osobiście nie brałem, ale kiedyś natknąłem się na taką informację : Młoda para przysięgała sobie na Tarnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 20.04.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Ślub miałem na równinie, ale szczyt osiągnąłem nie raz. Ile razy nie wiem, bo od tego wysiłku padło mi na pamięć i w końcu zrezygnowałem z rachunków skupiając swoją uwagę na czarującej rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts