Majka 19.04.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 zdjęcia nie mam rośnie jako krzew, lub drzewko /może szczepione na kiju/. ma zupełnie proste gałęzie, o tej porze obsypane gęsto kwiatkami. Widziałam w wersji różowej i jasnofioletowej. chcę takie mieć, ale nie wiem o co pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluszczyk 19.04.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 może migdałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonia1307 19.04.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Będę strzelać bo myli mnie ten jasny fiolet ale o tej porze pięknie kwitnie migdałowiec trójklapowy.Może to być magnolia,tyle,że ja się nie spotkałam z formą pienną tego krzewu.Obydwa krzewy znajdziesz w linku poniżej.http://www.ogrody.cvd.pl/pliki/dikozdlis2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.04.2007 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 fajna stronka. jedno podobne do wawrzynka wilczełyko. Prawie jestem pewna to fioletowawe podobnie wyglądało. kwiatek przy kwiatku wzdłuz łodygi. Nie magnolia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts