Marzena 20.06.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Widziałam na dachu Huguenot Fenal -podabał mi się , ale nie znam tej firmy. Czytałam sporo o dachówkach na forum , ale z każdą ktoś mial jakieś problemy . Wyjeżdżam i jeżeli zostawię ekipę z trudną dachówką to boję się widoku dachu po powrocie . Może ktos może polecić jakąs naprawdę dobrą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 20.06.2003 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Trudna, czy latwa dachowka, to nie ma zadnego znaczenia dla dobrej ekipy dekarzy. Z wypowiedzi forumowiczow wynika, iz dachy maja spaprane nie z powodu zlych dachowek, tylko dlatego ze ekipy mieli do bani. Trzeba miez duzo odwagi zeby wyjezdzac w trakcie kladzenia dachowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena 20.06.2003 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Aleksandryto -ale ja wyraźnie czytałam - dachówka krzywa , nie ma w ciąglej sprzedazy wszystkich elementów systemowych , po roku zielenieje - to wszystko jest na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 20.06.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 No jasne ze sa lepsze czytaj.drozsze i gorzsze - tansze. Ja bym wybrala RuupCeramika. A to ze zielenieja. Moja betonowa po 5 latach pozieleniala. Zatrudnilam gosci i za 1500 PLN wyczyscili i polakierowali czyms tam sama nie wiem czym. Polowe dachu mam od polnocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 20.06.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 o! to nawet dzisiejsze najlepsze dachowki nie sa niesmiertelne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 20.06.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Dokladnie! Kazda dachowka, czy to ceramika czy beton ma swoje wady i zalety. Moja jest tandetna bo nie mialam wtedy pieniedzy, nawt nie wiem jakiej toto firmy, bo kladl dewelomper. Zielenienie dachowki przyjelam ze stoickim spokojem, bo wiedzialam jakie badziewie mam na dachu. Teraz bym wybrala ceramike i to dobrej firmy. Po co budowac dom, kiedy jego zasadnicza czesc jest do ....... Nie robcie tak jak ja. Przeciez bez dobrego dachu nie ma dobrego domu. lepiej zrezygnowac z czegos, ale jesli chodzi o dach nie mozna zalowac pieniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 moi znajomi maja dachowke cemectowa bodajze brassa..juz 6 rok...i nie jest zielona..Moja Euronit lezy drugi rok..1/4 dachu jest od polnocy i nic..ale to moze za wczesnie zeby była zielona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.06.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Braas i Euronit to dobre firmy Przy mojej to elita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Gosciu... a jaka masz dchówke?? co tam wszystkie sa dobre...oby z dachu nie kapało na nos.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 20.06.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Sorry nie zalogowalam sie przestal dzialac automat. Moja informacja o mojej superdachowce jest wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts