tdxls 20.06.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 W lipcowym numerze Muratora opis zmian w prawie budowlanym jest cieniutki. Pisanie ogólników może jest dobre w gazetach codziennych, ale w tak specjalistycznym wydawnictwie jest nie na poziomie. Takie informacje można zawrzeć w 3 góra 4 zdaniach. Proszę o szczegóły.Redakcjo popraw się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 tak pomyślałam,ze Radakcja bardzo sie spieszyła...i jak to sie mówi 'po łebkach" potraktowała wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.07.2003 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Zgadzam się w całej rozciągłości - wszystko i nic. Zdaje się, że najwięcej powinno być dla, pewnie najszerszego grona czytelników "M", więc zwykłych maluczkich inwestorków budujących w znoju swe domy. Złożyłam 2 tyg. temu wniosek o war. zabudowy zwlekając (tylko kilka dni, ale zawsze) do ukazania się nowego nr M i mając nadzieję, że coś mi wyjaśni a nie wyjaśnił nic (podobnie jak pani w urzędzie).... (może i ona służyła radą autorowi artykułu...? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awt 27.08.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 A nie lepiej udać się albo zadzwonić do regionalnego, powiatowego Urzędu Nadzoru Budowlanego i wszystko tam powiedzą i znacznie lepiej niż w Muratorku. Ja mam szczęscie bo w budynku gdzie pracuję jest taki urząd i mam tam sporo znajomych, więc chociaż jeszcze nie zacząłem budowy to o sprawach papierowych myślę jak najbardziej pozytywnie ( ma mi kto napisać skargę poduczyć przytoczyć paragrafy itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.08.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 No widzisz awt, a nie wszyscy mają to szczęście.No ale w nr 9/03 jest napisane duuużo (jeszcze dokłądnie nie przeczytałam, więc nie wypowiadem się dokłądniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek200 28.08.2003 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Cześć. Ja pracuję w Urzędzie w Wydziale Budownictwa. Jeśli macie jakieś problemy to możecie napisać na naszego nieoficjalnego e-maila: [email protected] Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 04.09.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Niezły artykuł jest w Wyborczej w dziale dom: "Nowelizacja prawa budowlanego"http://www2.gazeta.pl/dom/1,22106,1647557.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts